Torturi

Prajitura cu iaurt si capsune

 

 

Iata reteta pentru o prajitura foarte delicioasa si foarte aspectoasa care merge de minune pusa pe masa din weekend, plina cu tot felul de bunatati. Nu necesita coacere.

 

Ingrediente:

-300 g capsuni

-1 kg iaurt bine scurs

-2 plicuri gelatina

-200 g zahar pudra

-3 linguri sirop de capsune

-2 pliculete gelatina rosie de decor

 

Mod de preparare:

Iaurtul bine scurs se mixeaza cu zaharul pudra. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe pachet si se adauga in iaurt odata cu siropul de capsune.

Se toarna iaurtul intr-o forma de copt  tapetata cu folie alimentara, se niveleaza si se da la rece pana se prepara gelatina cu capsune. Gelatina de decor rosie , se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj, capsunele se aseaza peste iaurt, se toarna gelatina si, dupa ce se raceste si se incheaga se da la rece pentru 3 ore.

 

 

 Pofta buna!

 

Sursa