Torturi

Prăjitură rapidă de caramel, fără coacere: Desert fantastic din pișcoturi și frișcă

 

 

Prăjitură rapidă de caramel, fără coacere: Desert fantastic din pișcoturi și frișcă

 

Pregătiți-vă să descoperiți un desert care vă va fermeca imediat prin simplitatea și gustul său excepțional. Prajitura rapidă de caramel fără coacere este atât de simplă și rapidă de pregătit încât o puteți avea gata de servit în mai puțin de jumătate de oră.

Această delicatesă fantastică din piscoturi și frișcă este o adevărată încântare pentru toate simțurile. Inspirați-vă și creați acest desert uimitor pe care toată lumea îl va îndrăgi!

 

Ingrediente:

  • 300 ml frișcă lichidă pentru bătut
  • 3 linguri de sos de caramel
  • Lapte
  • piscoturi
  • Topping de caramel
  • Nuci

 

Mod de preparare:

Procesul este simplu. Începeți prin pregătirea unei tăvi de copt și acoperiți-o cu folie alimentara.

Apoi pregătiți un strat de frișcă folosind frișca lichidă și sosul de caramel – bateti bine frisca cu sosul de caramel. Înmuiati piscoturile în lapte și așezați-i pe fundul tavii, apoi acoperiti cu frișcă, piscoturi și din nou frișcă.

Răciți desertul în frigider cel puțin 2 ore, apoi scoateți-l din tavă, decorați-l cu topping de caramel și nuci, și este gata de servit.

Această desert rapid de caramel fără coacere este o adevărată încântare pentru papilele gustative. Cu un amestec perfect între dulceața caramelului și prospețimea data de frisca, această delicatesă se pregătește rapid și este o opțiune excelentă pentru orice moment al zilei.

Nu ezitați să încercați această rețetă simplă și savurați fiecare îmbucătură din acest desert minunat!

 

Poftă bună!

 

Sursa

 Sursă