Panificatie Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Fursecuri delicioase cu maioneza. Secretul pentru cea mai ușoară rețetă de prăjituri: mai gustoase decât în ​​magazin

 

 

Fursecuri delicioase cu maioneza. Secretul pentru cea mai ușoară rețetă de prăjituri: mai gustoase decât în ​​magazin

 

Ingrediente:

  • ou – buc.;
  • zahăr pudră – 80 g;
  • maioneză – 80 g;
  • unt – 90 g;
  • făină – 230 g;
  • praf de copt – 3/4 linguriță;
  • sare – 4 g;
  • vanilie – 4 g.

 

Mod de preparare:

Pune untul moale într-un bol, adaugă zahăr pudră, sare și vanilie. Amestecați ingredientele bine pană se formează o cremă.

Spargeți oul în amestecul cremos, adăugați maioneza și amestecați din nou. Turnați ⅓ din făină în masa cremoasă împreună cu praful de copt, frământați aluatul.

Adaugati faina ramasa in aluat si continuati framantarea. Pune aluatul intr-o punga de patiserie si foloseste un varf stea inchis pentru punga.

Acoperiți  cu o foaie de copt  tava și formați  mici prăjituri pe ea dintr-o pungă de patiserie.

Mutați ușor punga în direcții diferite pentru a crea o textură ondulată pe fursecuri.

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade – facem acest lucru în avans. Coaceți fursecurile timp de 10-15 minute.

Pentru decor, puteți stropi biscuiții cu zahăr pudră. Asigurați-vă că preîncălziți bine cuptorul când coaceți prăjiturile, altfel nu veți putea păstra modelul în relief.

 

Pofta buna!

 

Sursa