Panificatie

Biscuiți de casă fragezi și aromați

 

 

Biscuiți de casă fragezi și aromați

Ingrediente:

  • 320 g de făină
  • 100 g unt _
  • ouă
  • coaja de lamaie
  • 100 smantana
  • linguri de zahar
  • Vanilie dupa gust
  • lingurita praf de copt

 

Mod de preparare:

  • Se adauga faina cernuta, praful de copt, zaharul, sarea si coaja de lamaie. Se macină în unt rece.
  • Amesteca bine untul cu ingredientele uscate. Batem ouale si adaugam smantana. Mai întâi cu o lingură și apoi cu mâna.
  • Se pune faina pe masa de lucru, se ruleaza aluatul pana are o grosime medie. Bateți ouăle rămase și frământați aluatul.
  • Tăiați fursecurile cu forma cu forma dorită
  • Se coace 20-25 de minute la 180 de grade. Se presară cu zahăr pudră după gust
  • Serviți la masă și savurați

 

Pofta buna!