Aperitive si Gustari

Adăugate în iaurt, aceste condimente ard grăsimile în timpul somnului şi topesc până la 4 kilograme în 7 zile

 

 

 

 

Iaurtul, un aliment-medicament, contribuie la absorbţia hranei, întăreşte sistemul imunitar şi sănătatea. Poate fi consumat şi de către persoanele care suferă de intoleranţă la lactoză, fără să sufere de flatulenţă sau alte simptome neplăcute, deoarece bacteriile vii pe care le conţine digeră o mare parte din lactoză.

 

Iaurtul ajută la o slăbire sănătoasă

Printre numeroasele beneficii ale iaurtului se numără şi activarea metabolismului şi menţinerea greutăţii corporale.

Iaurtul menţine flora intestinală sănătoasă, arde grăsimile, reduce apetitul şi grăbeşte arderile. În combinaţie cu diferite condimente, iaurtul şi alte produse lactate sunt un elixir pentru activarea metabolismului şi pentru o siluetă perfectă.

Pentru floră intestinală sănătoasă

În 500 ml. iaurt se adaugă 1 linguriţă de ghimbir dat pe răzătoarea fină/mică sau cu pulbere de ghimbir. Se mai adaugă o jumătate de linguriţă de scorţişoară şi 1 lingură de miere de albine. Se amestecă bine în blender, apoi se lasă să stea timp de 10 minute.

Se consumă câte 1 pahar din această băutură, de 3 ori pe zi, renunţându-se total la consumul de alimente grase şi bogate în calorii, şi se fac exerciţii fizice. Într-o săptămână se pot pierde de la 2 până la 4 kilograme.

Pentru arderea grăsimilor

Într-un pahar de iaurt se adaugă 1 lingură de pătrunjel tocat mărunt şi 1 linguriţă rasă de pulbere din seminţe de mărar sau fenicul. Cocktail-ul se lasă să stea timp de o oră, înainte de consum.

Această băutură se bea pe stomacul gol, dimineaţa şi seara, în cură de 10 zile.

Pentru reducerea apetitului

Se decojesc 5 mere acre, de mărime medie, se dau pe răzătoare sau pasează cu ajutorul blender-ului/ robotului de bucătărie. Piureul de mere se amestecă cu 300 ml. iaurt. Se adaugă scorţişoară după gust şi se amestecă din nou.

Cu această băutură miraculoasă se înlocuieşte micul-dejun sau cina.

Pentru grăbirea arderilor

În 2 linguri de apă minerală se diluează un sfert de linguriţă de piper roşu, câte un praf de pulbere de nucşoară şi turmeric. Compoziţia se amestecă cu 250 ml. de chefir sau iaurt.

Pentru grăbirea arderilor, băutura se consumă cu o oră înainte de culcare.

Precauţii
Se consumă doar iaurtul natural, de casă, sau iaurtul adevărat din comerţ, şi nu cel tratat termic – supus unui proces de încălzire care îl privează de fermenții activi.

Iaurtul cu fermenţi vii are întotdeauna înscrisă temperatura scăzută de conservare (2-7 grade Celsius) şi termenul de garanţie de maximum 1 lună, în timp ce produsele tratate termic nu le au.

 

Sursa: kiloCalorii