Povesti de viata

Vă mai amintiți de ea? Boala a facut-o sa se retraga brusc, iar acum este de nerecunoscut! Adela Noriega, actrita care a cucerit inimile romanilor in „Amor Real”

 

 

Adela Noriega, frumoasa actrita de telenovela care a cucerit inimile romanilor cu „Amor Real”, este de nerecunoscut. Actrita s-a retras brusc din lumina reflectoarelor, iar fanii sunt ingrijorati in privinta acesteia.

Era una dintre cele mai delicate prezente de pe ecranele din America de Sud, insa din 2008 a preferat sa traiasca retrasa. Dupa ce a avut unele probleme de sanatate, care au facut-o sa ajunga la spital, Adela Noriega a inceput sa se teama ca ar putea avea parte de un sfarsit prematur, asemenea parintilor sai.

Adela Amalia Noriega Mendez s-a nascut in Ciudad de Mexico, Mexic, pe 24 Octombrie 1969 si are o sora mai mare, Reyna, si un frate mai mic, Alejandro. Tatal ei a murit de cancer cand Adela era mica, iar mama sa in 1995, tot din cauza cancerului.Imagine similară

A fost descoperita la 12 an

Imagini pentru Adela Noriegai, cand se plimba cu mama ei intr-un centru comercial si i s-a propus aa apara in cateva reclame. Pentru ca, la 15 ani, sa debuteze in telenovela „Juana Iris si Principessa“, iar mai apoi in programul de comedie „Cachun Cachun Ra Ra“.

Dupa „La esposa virgen“ (2005) si „Fuego en la sangre“ (2008), a iesit din lumina reflectoarelor, refuzand rolul principal din serialul „Pasion“ din cauza unor probleme medicale, care au facut-o sa se teama ca, la fel ca si parintii sai, ar putea muri de cancer.

„Adela s-a retras din lumina reflectoarelor si ii este teama de ce ar putea intampla. Iese rar si atunci nu sta mult la evenimentele mondene. S-a simtit prost cand la un eveiment cei din jur au spus ca ar fi insarcinata si ca asteapta un copil. Ea doar s-a ingrasat foarte tare din cauza faptului ca nu mai are activitate si nu face prea multe.

Se simte din ce in ce mai rau, nu se simte frumoasa si crede ca ofertele pe care le primeste nu le poate duce la capat”, a povestit o sursa din apropierea actritei. 

 Imagini pentru adela noriega y fernando colunga Imagine similară

Imagine similară

Imagine similară

Imagine similară

 

 Sursa