Bauturi

Un sirop care susține memoria, vederea, auzul, imunitatea și îndepărtează grăsimea de pe burtă

 

 

Un sirop care susține memoria, vederea, auzul, imunitatea și îndepărtează grăsimea de pe burtă

 

Fiecare perioadă a anului este un moment bun pentru a începe să ai grijă de sănătatea și frumusețea ta. Astăzi îți vom prezenta o băutură simplă, dar puternică, ce te va ajuta să arzi grăsimile mult mai repede. Acest sirop elimină excesul de lichide și grăsimi din corp și este mult mai eficient atunci când este combinat cu exerciții fizice.

Siropul preparat din ingrediente naturale îmbunătățește funcția creierului, memoria, vederea, auzul și imunitatea. Ingredientul principal este hreanul, o legumă bogată în vitaminele C, B1, B2 și B8, fier potasiu, magneziu și fosfor.

Hreanul îmbunătățește metabolismul, reduce oboseala și stimulează reproducerea bacteriilor benefice în intestine. Siropul se prepară ușor și are un efect uimitor chiar și la scurt timp după utilizare.

Ingrediente:

  • 125 gr hrean,
  • 4 lămâi
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 linguri scorțișoară
  • rădăcină de ghimbir (2 cm)

 

Mod de preparare:

Mia întâi dăm hreanul și ghimbirul pe răzătoare și le amestecăm. Stoarcem sucul din lămâie și-l adăugăm în amestecul de ghimbir și hrean. Amestecăm timp de 2-3 minute, apoi adăugăm scorțișoara și mierea de albine. Amestecăm până obținem un sirop pe care îl turnăm apoi într-un borcan.

sirop imunitate retetaSe consumă câte o lingură de 2 ori pe zi, înainte de mese sau înainte de a face mișcare (exerciții fizice, sport etc). După doar 3 săptămâni ar trebui să se observe o diferență uimitoare.

sirop natural retetaMulți oameni care au folosit acest sirop au fost mulțumiți de rezultat. Pe lângă faptul că ajută la obținerea unei siluete suple, această băutură hrănește corpul cu vitamine și minerale, crește rezistența la viruși și bacterii și îmbunătățește bunăstarea generală.