Torturi

Tortul ZEBRA! O reteta spectaculoasa si totusi simplu de realizat! Fara coacere!!

 

 

 

 

Ingrediente:

Frișcă (38%) – 500 ml
Lapte rece – ½ cană pentru cremă, ½ cană pentru a înmuia biscuiții
Budincă de vanilie – 1 plic
Zahăr – ½ cană
Brânză de vaci moale (5%) – 250 g
Biscuiți de ciocolată – 20 bucăţi
Ciocolată pentru decor;
1 formă dreptunghiulară din silicon sau de unică folosință.

 

Mod de preparare:

1. Turnați într-un bol frișca, laptele, praful de budincă şi zahărul. Mixați până obțineți o compoziție cremoasă.

2. Adăugați brânza de vaci. Mixați până la omogenizare.

3. Ungeți forma cu unt şi turnați în ea compoziția obținută.

4. Înmuiați biscuiții în lapte şi aranjații în formă, astfel ca să ajungă până la fund.

5. Puneți forma la congelator cel puţin 4 ore! Pentru ca desertul să iasă mai ușor din formă, el se prepară într-o formă din silicon sau de unică folosință.

6. După 4 ore scoteți desertul din formă şi decorați-l cu ciocolată rasă.

7. Apoi dați desertul la frigider pentru a se decongela, 1 oră, sau ideal ar fi pe noapte.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Bucataria Romaneasca