Torturi

Tortul cu crema deliciosa si cu banana, este un desert rapid pe care il poti face fara coacere

 

 

Tortul cu crema deliciosa si cu banana, este un desert rapid pe care il poti face fara coacere

 

Ți-e poftă de ceva dulce? Această prăjitură cu cremă nu dezamăgește niciodată. Atat pentru gustul sau, cat si pentru ca este gata fara coacere. nu crezi? Așa că aruncați o privire la rețeta noastră. Vă vom ghida atât prin ingredientele individuale, cât și prin procesul de preparare în sine. Vei fi uimit de cât de ușor poate fi.

 

Ingrediente:

Să trecem la lista de ingrediente de care nu te poți lipsi. Nu sunt multe dintre ele, ceea ce este deja clar indicat de faptul că această prăjitură cu cremă de banane nu este deloc complicată. Doar pregătiți:

  • 500 g de biscuiti de ciocolata
  • 800 ml lapte
  • 7 gălbenușuri de ou
  • 200 g de zahăr
  • 5 linguri de faina
  • 2 linguri de amidon
  • 150 g de unt
  • 4 banane
  • lapte condensat caramelizat

Mod de preparare: 

Incepem cu crema

Acesta este o prăjitură cu cremă, așa că trebuie să începeți cu cremă. Acest lucru este destul de simplu, deoarece tot ce aveți nevoie este o oală în care turnați lapte și apoi adăugați gălbenușuri de ou, zahăr, făină și, de asemenea, amidon. Începeți să amestecați totul bine cu un tel până când se formează o masă uniformă, fără cocoloașe. Apoi puteți muta oala pe aragaz.

Începeți încet încălzirea până când amestecul se apropie de punctul de fierbere. Continuați să amestecați și veți observa clar cum totul se îngroașă în timp. Asigurați-vă că nu încetați să amestecați și să gătiți până când reușiți să creați o cremă cremoasă cu o consistență mai fermă a cremei. Se adauga apoi untul topit, taiat bucatele si amestecat in crema. Acest lucru îl înmoaie și, după netezire, îl întărește.

Asamblați prăjitura cu cremă

Acum tot ce trebuie să faci este să-ți asamblați tortul. Acesta este un desert stratificat care are gust bun și arată perfect. Pune niște cremă pe fund și deasupra un strat de fursecuri. Acesta este urmat din nou de un strat de s cremă și pe deasupra un strat de banane feliate. Deasupra lor vine inca un strat de crema si apoi iarasi biscuiti, iarasi crema, iarasi banane, iarasi crema, iarasi biscuiti… si tot asa pana umpli forma sau pana ramai fara ingrediente.

Nu coace, ci da la frigider

Acest desert nu este în cuptor, ci în frigider. Lasă-l să se întărească aici câteva ore. inainte de asta toarna peste el putin lapte condensat caramel si gata. Desigur, după ce s-a întărit, scoateți-l și tăiați-l.

 

Pofta buna!

 

 Sursa