Torturi

Tort inedit cu mac, cocos si crema de ness. O nebunie!

 

 

 

 

Ingrediente:

Blat: 8 albusuri

        200 g zahar

        2 linguri faina

        1 praf de copt

        50 g mac

        150 g nuca de cocos

Foaie dobos: 2 oua

         2 linguri de apa

         4 linguri de zahar

         4 linguri faina

Crema: 3 galbenusuri

           2 pliculete ness

           200 g margarina sau unt

           200 g zahar pudra

           60 ml apa sau lapte fierbinte

 

Mod de preparare:

Preparare blat: Se bat albusurile cu 200 g zahar, 2 linguri de faina, se adauga praful de copt, macul si nuca de cocos. Cand este batut bine amestecul de coace in tava.

Foaie dobos: ouale se bat bine cu 2 linguri apa, zaharul si faina, se da la copt.

Crema: se freaca margarina cu zaharul pudra, se adauga galbenusurile, nessul si apa fierbinte picatura cu picatura.Deasupra prajiturii am ras ciocolata amaruie. 

Pofta buna!

 

Sursa: Prajituri de casa