Credinta

Sunteți atacat psihic? Rugați-vă! Faceți băi cu sare și aprindeți lumânări albe pentru a neutraliza efectele negative

 

 

 

 

Vă simțiți dintr-o dată fără vlagă? Parcă nu mai sunteți atât de iubit ca altădată? Nu puteți trece peste o dezamăgire? V-ați pierdut încrederea în dumneavoastră? Acestea sunt semne că ați fost atacat psihic.

Iată ce trebuie să faceți ca să înlăturați această problemă.

Rugați-vă sfinților și îngerilor

Aveți gânduri negative sau să obsedează  idee? Redirecționați-vă urgent , în mod conștient gândurile către ceva constructiv.

Rugați-vă, chiar dacă va fi nevoie să o faceți de zeci de ori pe zi atât Maicii Domnului cât și sfinților și îngerilor, cerându-le acestora să vă fie aproape în cele mai dificile momente ale vieții.

De asemenea, ori de câte ori vă cuprinde o stare de neliniște faceți băi cu sare și aprindeți patru lumânări de culoare albă, simple sau parfumate. Inspirați adânc și imaginați-vă cum energia pozitivă vă cuprinde întregul corp.

Stați departe de vampirii energetici

Când puterile vă lasă, stați cât mai departe posibil de persoanele care știți că au un impact negativ asupra dumneavoastră. Nu trebuie să dați nici un fel de explicații de ce vă îndepărtați. Pur și simplu, plecați!

Nu trebuie să existe dimineață în care să nu luați, pe nemâncate, aghiasmă și anafură pentru a fi întăriți duhovnicește. De asemenea, înainte de somn tămâiați toate camerele cu tămâie dar și cu smirnă. Veți fi uluiți de incredibilele puteri ale acestora.

 

Sursa: Filantrop Secretele