Aperitive si Gustari

Poti prepara cascaval in casa doar in doar 3 ore! Produs 100% natural!

 

 

 

 

Ce știm să zicem despre cașcavalul de pe rafturile market-urilor? Oare este el 100% natural? Cașcavalul este un produs lactat cu o concentrație foarte mare de calciu, atât de necesar organismului uman. Și există oare vreun copil căruia să nu-i placă cașcavalul? Dar micuții trebuie hrăniți neapărat cu ceva sănătos, de casă! Bucatariata.com vă propune în continuare așa ceva: cașcavalul de casă!

 

Ingrediente:

– 1 litru de lapte;

– 1 lingura de sare;

– 200-300 ml de smantana;

– 3 oua;

 

Mod de preparare:

– Puneti sarea in lapte si dati la foc.

– Intre timp bateti smantana si ouale.

– De indata ce laptele incepe sa fiarba, adaugati amestecul de smantana si oua.

– Puneti la strecurat masa dupa ce aceasta se ingroasa separandu-se de zer.

– Lasati sa se scurga bine zerul.

– Peste cateva ore poate fi servit.

Daca o sa adaugati putina curcuma, atunci cascavalul va avea o culoare galbena mai pronuntata.

Puteti, de asemenea, experimenta cu diferite verdeturi, cum ar fi mararul (atunci reduceti usor cantitatea de sare).

Daca vreti sa va iese un cascaval “pufos”, puteti adauga putin bicarbonat de sodiu in amestec.

 

Pofta buna!

 

Imagini pentru processed cheese

 

Sursa: cyd.ro