Povesti de viata

Îl mai știi pe băiatul care a devenit tată la 12 ani? Ce s-a ales de el la 10 ani de la întâmplare și cum arată acum

 

 

 

 

Băiatul din imaginile alăturate, pe nume Alfie Patten, a aflat la vârsta de doar 12 ani că va deveni tată după ce prietena lui, Chantelle Steadman, în vârstă de 15 ani, a rămas însărcinată. Cazul acesta a devenit imediat cunoscut în toată lumea din cauza turnurii pe care l-a luat câteva luni mai târziu.

Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea. Băiețelul a fost pus în fata faptului împlinit 9 luni mai târziu, devenind unul dintre cei mai tineri părinți din lume. Maisie Roxanne, a venit pe lume, iar imaginile cu Alfie alături de fiica sa au devenit celebre în lumea întreagă.

 

 

Alfie le-a dezvăluit jurnaliștilor care au venit să scrie despre cazul său că va face tot posibilul să aibă grijă de fetița sa. Însă, totul s-a schimbat după doi ani. Atunci, mama lui Alfie a cerut un test de paternitate pentru a vedea dacă el este tatăl sau nu.

După două teste, Alfie a aflat că nu este tatăl fetiței și a fost de-a dreptul distrus. Era extrem de atașat de Maisie Roxanne și nu se aștepta la acest rezultat.

După o vreme, Alfie a aflat că prietena sa l-a înșelat cu un alt tânăr și că acela era tatăl copilului

La aproape 10 ani de la această întâmplare, Alfie a dezvăluit că această întâmplare i-a ruinat viața.

„Să am relații intime la o vârstă atât de mică mi-a ruinat viața. A fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată și m-a afectat cu adevărat. Am părăsit școala și nu am lucrat niciodată. Nu-mi pot imagina cât de grea
ar fi fost viața dacă ar fi trebui să fiu și tată”, a dezvăluit Alfie imediat după ce a împlinit 18 ani.

Tânărul este complet schimbat și și-a schimbat viața după acea greșeală pe care a făcut-o în copilărie.

 

 

 Sursa