Inedit

Cum poti scapa de energiile negative din casa!

 

 

 

 

Casa se comporta precum un burete. Toate energiile sunt preluate de pereti, mobilier, carpete, tavan, si toate obiectele din casa. Cel mai adesea, aceste energii negative se acumuleaza in colturile incaperilor si in locurile cele mai adapostite. Daca de curand ai trait in spatiul locuintei evenimente negative sau sentimente de tristete si teama, trebuie sa purifici casa imediat! Imagineaza-ti acest proces ca pe o despovarare de experientele nedorite din trecut.

IATA CARE SUNT CELE MAI POTRIVITE MOMENTE PENTRU A PURIFICA LOCUINTA DE ENERGIILE NEGATIVE:

Dupa ce faci curatenie si ordine in casa
Dupa certuri si dispute
Cand te muti intr-o locuinta noua
Cand se muta din locuinta un coleg de camera sau un partener de viata

Dupa un divort sau o despartire
Dupa o boala sau un deces
In urma achizitionarii de obiecte de anticariat sau second-hand
Ori de cate ori vrei sa te incarci cu energie pentru un proiect nou sau o etapa noua din viata ta
Inainte de punerea in aplicare a tehnicilor de Feng Shui

MODUL ADECVAT DE A PURIFICA O INCAPERE

Iata o tehnica simpla de purificare a spatiului pe care o poti pune in practica acasa, la birou, sau chiar asupra unui obiect anume:

Vizualizeaza si concentreaza-te asupra modului in care spatiul se goleste pentru a primi energie proaspata si benefica.

Arde bete de lemn de santal sau salvie uscata in fiecare camera pentru a disipa energia negativa. (Cumpara bete aromatice din India, Japonia sau China, intrucat acestea au o esenta mai puternica.) Dupa aprindere, roteste-le in sens invers acelor de ceasornic, avand grija sa cuprinzi toate ungherele casei. Poti inclusiv sa asezi cate un betisor in fiecare camera si sa il lasi sa arda pana la capat. Rosteste cuvintele: „Sunt recunoscator pentru imprastierea completa a tuturor energiilor, gandurilor, emotiilor si sentimentelor negative din aceasta incapere”.

In urma procesului de purificare, deschide larg ferestrele si usile dinspre est pentru a primi in casa energie solara proaspata.

Aprinde o lumanare pentru a amplifica gandurile pozitive pe care le insufli de acum casei. Rosteste dorintele cu voce tare, asemenea unor mantre. De exemplu: „Sunt recunoscator pentru toata dragostea, armonia si energia sanatoasa care imi inunda de acum inainte casa.”

Vizualizeaza o lumina alba, stralucitoare, care umple spatiul locuintei. Vizualizeaza casa ca fiind o stea stralucitoare care emana lumina, energie pozitiva si binecuvantare pentru toti cei care ii trec pragul.

 

Imagini pentru CUM SA SCAPI DE ENERGIA NEGATIVA DIN CASA!

 

Sursa : Cap Limpede