Inedit

Nu toate femeile vor diamante. Unele vor o floare, o îmbrățișare caldă, cuvinte sincere, oameni devotați

 

 

 

 

Ceea ce urmează să vă scriu este ceea ce am dedus eu din relațiile pe care le-am avut până acum cu diverse femei. Să mă-nșel, se prea poate, nu le știu pe toate, iar nevoile femeilor diferă de la una la alta. Apropo, vorbesc de femeile cu toate cele acasă.

Ce vrea o femeie de la bărbatul din fața ei?

O femeie vrea ca bărbatul ei să fie sincer. Brutal de sincer. De la a recunoaște că nu-i stă bine noua rochie până la a-și recunoaște greșelile. Un bărbat puternic este în stare să trăiască asumat, iar femeii îi place bărbatul ce inspiră putere.

Vrea ca bărbatul ei să fie inteligent. Cel puțin la fel de inteligent ca ea. Să aibă conversații spumoase, ce-o prind și n-o plictisesc. Femeia vorbește mult, așadar are nevoie de un bun interlocutor.

Vrea ca bărbatul ei să o asculte atunci când ea are nevoie să se descarce. Vrea să fie receptiv. Să-i ofere un umăr pe care să plângă, o mână care să o ia în brațe, o gură care să-i sărute fruntea.

Vrea ca bărbatul să n-o considere slugă-n casă, ci parteneră de drum. Să împartă totul, în mod egal. Să-nțeleagă că lucrurile făcute în doi rezistă mai mult decât cele făcute de unul singur. Să o ajute și să se lase ajutat.

Vrea ca bărbatul ei să nu îi ofere jumătăți de măsură, din moment ce ea-i dă totul.

Vrea ca bărbatul ei să aibă o inimă, nu doar un penis. Și s-o folosească fără teamă. Vrea un bărbat suficient de puternic încât să recunoască sentimentele pentru ea. Vrea un suflet care se mai înmoaie din când în când. Doar sufletul.

Vrea de la un bărbat să o ajute să-și înfrângă temerile, neîncrederile, nu să i le judece și să-i reproșeze pașii greșiți. Să-i explice ce și unde a greșit și cum ar fi bine pentru amândoi.

Vrea un bărbat altruist, că egoiști găsește peste tot. Unul care, din când în când, îi îndeplinește dorințele de copil. Unul care îi acceptă și latura copilărească, unul căruia nu-i este rușine cu ce este ea.

În final, vrea doar un bărbat alături de care să trăiască iubirea.

Și-i va da totul în schimb. Altfel, nu merită un astfel de bărbat.

 

Sursa