Aperitive si Gustari

Cremă de ouă fierte cu smântână – o rețetă rapidă și delicioasă, iubită de toate gospodinele

 

 

Cremă de ouă fierte cu smântână – o rețetă rapidă și delicioasă, iubită de toate gospodinele

 

Astazi iti recomand sa incerci cea mai simpla reteta de crema de oua. Se prepara foarte repede si are un gust nemaipomenit de bun. Incearca reteta noastra si bucura-te de rezultat. Sunt sigura ca va fi pe placul tau.

Ingrediente:

pentru crema de oua:

  • 6 oua fierte, tari
  • 3 linguri unt,
  • 1 ceapa mica
  • Sare si piper negru macinat
  • Patrunjel verde (dupa gust),
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri maioneza

 

Mod de preparare:

Punem ouale la fiert, intr-o cratita cu apa. Le fierbem pana devin tari, apoi le lasam sa se raceasca usor si le decojim. Pasam ouale decojite cu o furculita si le punem intr-un bol.

Decojim ceapa si o taiem in cuburi mici. Adaugam ceapa tocata in bolul cu oua. Adaugam acum si cele 3 linguri de unt, 3 linguri de smantana si 3 linguri de maioneza. Amestecam bine pentru a se combina toate ingredientele.

Clatim patrunjelul verde, il lasam sa se usuce si il tocam marunt, apoi il adaugam in pasta de oua. Condimentam cu sare si piper negru macinat, dupa gust. Lasam pasta de oua la frigide timp de cel putin jumatate de ora, dupa care o putem servi.

Pasta de oua poate fi servita atat cu paine proaspata, cat si cu paine prajita. Mie cel mai mult imi place cu paine prajita, mi se pare extrem de gustoasa in aceasta combinatie. Pofta buna alaturi de cei dragi si spor la gatit!

Daca ti-a placut reteta noastra, impartaseste-o si cu prietenii tai. Sunt sigura ca vor dori si ei sa o incerce!

 

Pofta buna!

 

 Sursă