Teste

Chiar daca nu crezi, alege un ochi și află ce dezvăluie subconștientul tau despre tine! Chiar functioneaza!

 

 

 

 

Ochii sunt fereastra spre suflet. Ei sunt de o frumusețe complexă și pot scoate la iveală secrete profunzime despre ce doresc inimile noastre.

Testul funcționează atunci când cineva face alegeri la secundă. Subconștientul tău știe ce ochi să aleagă.

Din punct de vedere științific, funcția ochiului este aceea de a observa datele vizuale ale lumii din jur. Acestea sunt mai întâi filtrate prin subconștient, care este responsabil pentru stocarea și preluarea datelor colectate.

Până când datele ajung să fie conștientizate, acestea au fost deja filtrate pentru a se potrivi unui program care este în concordanță cu conceptul de sine.

Alege un ochi din imagine și citește mai departe pentru a afla ce dezvăluie subconștientul despre tine!

 

1. Arzi cu pasiune

Te simți înfometat, dar nu după mâncare fizică, ci după hrană spirituală. Ai o dorință arzătoare de a te conecta cu universul, iar acesta te cheamă pentru a-ți oferi noi aventuri și experiențe.

Pe măsură ce o persoană se deplasează în viață, ea învață să ierte trecutul. Urmează această idee, și te vei simți mereu viu.

2. Ești un suflet secret

Încredințându-se unei „enciclopedii spirituale”, toate încarnările noastre anterioare pregătesc una singură ca un depozit al cunoașterii. Viața ta a fost dificilă, dar nu lipsită de farmece.

Răspândești cunoștințe pe oriunde mergi, iar cine te întâlnește poate vedea cum strălucești și ce lumină oferi vieții altora.

Lumea te vede ca pe o influență pozitivă și un catalizator al creșterii economice. Alții te caută intenționat, căci vor să le fii mentor sau partener de responsabilitate.

3. Tu ești aura

Aura ta strălucește intens. Cu cât mai natural este asta, cu atât ai mai multe posibilități de a-ți crește vibrația naturală.

Această lumină înnăscută vindecă oamenii care o folosesc. Împarți puterile tale vindecătoare cu lumea și răspândești lumină și bună dispoziție pretutindeni.

Vezi lumea din punctul de vedere al noilor începuturi și privești doar la aspectele forte. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a începe din nou, de a face totul mai bine și de a deveni mai bun.

4. Ești un suflet etern

Abilitatea de a pătrunde adânc în inima lucrurilor îi oferă minții tale în mod constant idei și proiecte noi. S-ar putea să te simți adesea pierdut, dar adevărul este că mergi exact pe calea stabilită pentru tine.

Nu există greșeli aici, doar lecții de învățat. Ai o încredere de sine și vei continua să îți faci propria călătorie spirituală. Colectezi mereu informații și le prelucrezi, pentru a dobândi cât mai multe cunoștințe.

5. Ești o enigmă

Ești genul de persoană veșnic învăluită în mister. Ascunzi o mulțime de informații de oamenii din jur și adesea ești perceput ca fiind atractiv.

Deși este posibil să nu faci asta în mod intenționat, este o parte din semnătura ta. Nu trebuie să te bazezi pe nimeni decât pe tine, și nu permiți altora să-ți spună altceva.

Lumea te consideră foarte creativ. Mulți oameni ar dori să știe ce gândești, sau să te cunoască mai bine, însă nu știu de unde să înceapă.

6. Ești un suflet bătrân

Tu ai fost de mai multe ori pe acest pământ. Ai văzut lucruri venind și plecând, și nu cauți să mai faci aceleași lucruri pe care le fac și ceilalți oameni.

În această încarnare, nu știi care este scopul tău și este posibil să nu ai suficientă încredere în tine din cauza asta. Este timpul să-ți găsești calea și propria lumină.

Lucrezi cu sârguință și găsești mereu ceea ce cauți. Evaluarea celorlalți nu te încetinește, deoarece știi că nu te concentrezi doar pe câștig, ci pe imaginea de ansamblu.

7. Ești o bufniță de noapte

Întunericul este casa ta. Fie că e vorba de orele dimineții sau de miezul nopții, umbrele sunt prietenii tăi. Ești un iluzionist născut în mod natural, dezvălui doar ceea ce știi că alții vor să vadă.

Nu te schimbi. Procesezi lucrurile diferit și ai o viziune unică asupra lumii. Găsești întotdeauna partea plină a paharului, ești pe deplin conștient că uneori greșești, dar te concentrezi să faci mai bine data viitoare.

 

Sursa: Poate Nu Stiai