Teste

Ce caracter ai în funcție de poziția liniei inimii! Testul pe care ți-l poți face singur

 

 

Ce caracter ai în funcție de poziția liniei inimii! Testul pe care ți-l poți face singur

 

 

Caracterul nostru este determinat de o multime de lucruri, de modul in care suntem crescuti si de mediul in care traim, de felul in care suntem pereputi de cei din jurul nostru si multe alte lucruri. Insa caracterul mai este determinat si de anumite lucruri care nu tin neaparat de alegerile noastre ci de faptul cum ne-am nascut. Aceste lucruri spun specialistii ne influenteaza modul de a trai si caracterul.

In palma se afla foarte multe linii, insa 3 dintre ele sunt principale: Linia Vietii a sufletului si cea a sanatatii. Astazi o sa vorbim despre linia inimii si despre ce efect are ea asupra noastra. Ambele linii de la ambele maini sa fie la acelasi nivel.

Dacă liniile inimii se unesc, acesta este semnalul că eşti o persoană calmă, cu o personalitate puternică, eşti extrem de echilibrat din punct de vederere sentimental şi nu îţi plac provocările, lucru ce te transformă într-un părinte ideal.

Aceste persoane isi apreciaza foarte mult prietenii si sunt de incredere. Sunt mereu acolo cand ai nevoie de ele gata sa iti ofere o mana de ajutor si sunt recunoscatoare celor dragi. Varianta 2. Linia inimii de la mana dreapta se afla mai sus decat cea de la mana stanga.

Dacă linia inimii din palma dreaptă este mai sus decât cea din palma stângă, înseamnă că eşti o persoană isteaţă, înţeleaptă, iubeşti din primul până în ultimul moment şi eşti atras în mod special de persoanele mai învârstă decât tine. Nu bagi în seamă ceea ce cred cei din jur despre tine şi preferi să trăieşti liberă, nu să îţi fie îngrădite deciziile. Varianta 3. Linia inimii de pe mana stanga este mai sus decat cea de pe mana dreapta.

Dacă linia din palma stângă este mai sus decât cea din palma dreaptă, acesta este semnul că eşti o fire independentă, hotărâtă şi nu ai nevoie de dragoste pentru a te simţi împlinit. Deschizi uşa provocărilor, chiar dacă ai momente în care mai degrabă pierzi, decât să câştigi.

 

Sursa