Checuri

Chec super rapid cu ”Tot ce găsiți în frigider” – o rețetă minune ce te salvează din orice situație! Avem o reteta in poze pentru voi

 

 

Ingrediente:

Ingrediente pentru aluat

-3 ouă

-0.5 pahar de lapte

-0.5 pahar de ulei vegetal

-1 pahar de făină

-1 linguriță praf de copt

-100 g de cașcaval

-sare

Ingrediente pentru umplutură

-2-3 crenvurști

-150 g carne de vită (sau orice mezel preferat)

-150 g de salam (sau șuncă)

-2 ardei grași de mărime medie (sau 1 ardei mare)

-1 roșie

-2 castraveți marinați

-sare

-piper negru măcinat

 

Mod de preparare:

1. Pregătiți ingredientele necesare. Puteți folosi orice produse, carne, salamuri sau pește. Important este să respectați proporția: umplutura poate fi de 1.5 sau de cel mult 2 ori mai multă decât aluatul.

2. Amestecați laptele cu uleiul, ouăle și sarea.

3. Adăugați făina cernută cu praful de copt. Amestecați folosind un tel.

4. Adăugați cașcavalul ras și amestecați.

5. Obțineți un aluat omogen, asemănător cu smântâna.

6. Tăiați ingredientele pentru umplutură, cuburi de aceeași mărime.

7. Adăugați ingredientele pentru umplutură în vasul cu aluat.

8. Amestecați bine.

9. Ungeți o formă de copt cu puțin ulei și turnați în aceasta amestecul obținut.

10. Dați forma la cuptorul preîncălzit până la temperatura de 190-200°C pentru 35-40 de minute.

11. La dorință, decorați checul cu verdeață.

 

Pofta buna!

 

Sursa: Colectionarul