Teste

Ce pot spune fluturii despre lumea si forta ta interioară. Vei fi entuziasmat de cele citite!

 

 

 

 

Fluturii simbolizează libertatea și fericirea. Fluturele pe care îl vei alege va spune multe lucruri curioase despre lumea ta interioară. Privește imaginea de mai jos și alege fluturele care te atrage cel mai mult atât din punct de vedere al formei, cât și al culorilor.

 

1. Sensibilitate și generozitate

Ești o persoană deschisă și generoasă, ai un interes deosebit față de cei din jur și tinzi să-i compătimești în situațiile dificile. Îți este foarte ușor să-i înțelegi și să-ți faci griji ( uneori prea mult) pentru necesitățile acestora, uitând și de tine. Ține minte că tu trebuie să fii pe primul loc, bunăstarea ta are prioritate. În acest fel vei fi mult mai liniștit sufletește și mai echilibrat.

2. Armonie și pace

Ești o persoană echilibrată, răbdătoare, prietenoasă și sensibilă. Ai grijă la excesul de armonie și echilibru, pentru că vei tinde să ignori ceea ce se întâmplă în viața ta ( mai ales rău) și să devii indiferent și apatic. Trebuie să știi că orice situație este o lecție pentru tine și, respectiv, sarcina ta de bază este să înțelegi ceea ce ți se întâmplă și să devii o persoană înțeleaptă și puternică.

3. Sârguință

Ești o persoană foarte ordonată și rațională, care se descurcă foarte bine cu situațiile apărute. Simți mereu necesitatea de a-ți îmbunătăți calitatea vieții proprii, dar și a celor din jur. Din această cauză te poți înfuria când aceștia nu-ți satisfac așteptările. De asemenea, riști să devii dependent de muncă, de aceea ar trebui să-ți impui niște granițe și să fii mai moderat.

4. Orientarea spre rezultat

Ești o persoană muncitoare, energică și sigură pe sine. În adâncul sufletului te temi foarte mult de eșec, pentru că ești programat numai pentru succes și realizări. Din această cauză muncești mult ( uneori prea mult), de aceea ar fi bine să te mai gândești la sănătatea ta emoțională, fizică și mintală. Tu nu ești numai realizările tale. Direcționează-ți energia și capacitățile spre necesitățile tale emoționale.

5. Entuziasm

Îți dorești foarte mult să fii fericit și satisfăcut de viața ta. Urăști plictiseala, rutina și tot ce este monoton, de aceea ești mereu în mișcare și încerci să te apuci de o grămada de sarcini. Din această calitate s-a născut și un neajuns: nu inspiri stabilitate. Trebuie să înveți a-ți organiza mai bine timpul și energia. Identifică-ți prioritățile și învață să spui „nu” atunci când trebuie.

6. Creativitate

Ești o ființă emoțională, din cale afară de empatică și bună la suflet. Îți exprimi trăirile prin intermediul creației sau muncii. Periodic simți necesitatea de izolare. Alegi să fii departe de lume și haos, găsind niște locuri liniștite care te ajută să te regăsești.

 

Sursa