Torturi

Bezele de zmeură preparate acasă. Se pregătesc ușor și simplu!

 

 

 

 

Acum puteți pregăti acasă bezele aromate de zmeură. Acestea se prepară foarte ușor și simplu, din doar 4 ingrediente accesibile: apă, zmeură, zahăr și gelatină. Veți obține un desert moale, foarte fin și aromat, excelent pentru copii, dar și adulți. Aceste bezele delicate sunt foarte gustoase și sută la sută naturale. Răsfățați-vă copiii cu aceste dulciuri sănătoase!

Ingrediente:

-3 linguri de apă

-300 g de zmeură congelată

-3-4 linguri de zahăr

-15 g de gelatină

-o formă de 18*18 cm

 

Mod de preparare:

1. Înmuiați gelatina în apă.

2. Încălziți fructe de pădure într-o cratiță, nu aduceți la fierbere. Luați masa de pe foc și frecați-o printr-o sită.

3. Puneți piureul de fructe la foc și adăugați zahărul. Amestecând continuu, aduceți masa la fierbere. Luați-o de pe foc.

4. Adăugați gelatina umflată și amestecați până la dizolvarea completă a gelatinei. Lăsați să se răcească.

5. Bateți piureul de fructe timp de aproximativ 10 minute până veți obține o masă densă și pufoasă.

6. Mutați masa într-o formă și nivelați-o cu o spatulă.

7. Dați forma la frigider pentru cel puțin 8 ore.

8. Înainte de servire, tăiați bezelele bucățele.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Pofta buna!

 

Sursa: Bucatarul