Torturi

Bezele de zmeură preparate acasă. Se pregătesc ușor și simplu!

 

 

Bezele de zmeură preparate acasă. Se pregătesc ușor și simplu!

 

Acum puteți pregăti acasă bezele aromate de zmeură.

Acestea se prepară foarte ușor și simplu, din doar 4 ingrediente accesibile: apă, zmeură, zahăr și gelatină.

Veți obține un desert moale, foarte fin și aromat, excelent pentru copii, dar și adulți.

Aceste bezele delicate sunt foarte gustoase și sută la sută naturale. Răsfățați-vă copiii cu aceste dulciuri sănătoase!

Ingrediente:

-3 linguri de apă

-300 g de zmeură congelată

-3-4 linguri de zahăr

-15 g de gelatină

-o formă de 18*18 cm

 

Mod de preparare:

1. Înmuiați gelatina în apă.

2. Încălziți fructe de pădure într-o cratiță, nu aduceți la fierbere. Luați masa de pe foc și frecați-o printr-o sită.

3. Puneți piureul de fructe la foc și adăugați zahărul. Amestecând continuu, aduceți masa la fierbere. Luați-o de pe foc.

4. Adăugați gelatina umflată și amestecați până la dizolvarea completă a gelatinei. Lăsați să se răcească.

5. Bateți piureul de fructe timp de aproximativ 10 minute până veți obține o masă densă și pufoasă.

6. Mutați masa într-o formă și nivelați-o cu o spatulă.

7. Dați forma la frigider pentru cel puțin 8 ore.

8. Înainte de servire, tăiați bezelele bucățele.

Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

 

Pofta buna!

 

 Sursa