Teste

Alege una din aceste imagini și descoperă care sunt cele mai minunate calități ale tale! Ai sa vezi ca nu da gres!

 

 

Alege una din aceste imagini și descoperă care sunt cele mai minunate calități ale tale! Ai sa vezi ca nu da gres!

 

Nu există om care să nu fi fost înzestrat cu anumite calități care să-l facă unic și special. Fiecare calitate în parte ne este oferită, căci, cu siguranță, vom avea mare nevoie de ea la un moment în viață. Dacă ai talente pe care le neglijezi ar trebui să deschizi ochii mai larg pentru a vedea oportunitățile ce-ți ies zi de zi în cale.
Alegerile pe care noi le facem ne influențează viața și spun extrem de multe lucruri despre noi. Prin urmare, dacă nu ai făcut-o deja, alege una din imaginile de mai sus iar noi ți vom spune ce semnifică alegerea făcută. Precum se poate observa cu ușurință, imaginile nu au nicio legătură una cu cealaltă. Așa cum nici caracterul oamenilor nu este la fel. Lucru care oferă diversitate lumii în care trăim.

1. „Bula de gheață”

Fidelitatea ta este una destul de greu de egalat. În momentul în care iubești pe cineva și ajungi să ai o relație amoroasă cu acea persoană, te dedici trup și suflet relației. Nu privești către alți oameni și nu îți înșeli sub nicio formă persoana de alături. Iubești pur și sincer.
Persuasiunea este uimitoarea calitate de a avea argumente clare și adevărate pentru opiniile sau ideile tale. Știi cum să îți expui, explici și exemplifici ideea într-un mod profesionist și cu multă decență. Nu exagerezi și nu faci ceva să pară mai mult decât este, astfel oamenii își pot forma o părere reală despre ceea ce tu ai de spus.

2. „Pisica gri”

Flexibilitatea ta este una de-a dreptul uimitoare. Există oameni ce se adaptează greu situațiilor și cerințelor, ei săvârșesc mereu în a face lucrurile într-un mod nu prea favorabil ce nu oferă rezultatele dorite. În schimb, tu, ai această abilitate specială ce îți este un adevărat har. Știi cum să faci lucrurile de așa manieră încât să mulțumească în totalitate cerințele, chiar dacă este ceva ce faci pentru prima oară în viață.
Cât despre intuiția ta, suntem fără cuvinte. Știi să prezici unele lucruri de parcă ai mai trăit o viață. Nu de puține ori ți s-a întâmplat să spui ceva sau să te gândești la ceva, iar în următoarea perioadă să se întâmple. Chiar dacă probabil nu ai observat, asta se întâmplă des.

3. „Bila neagră”

Tăcerea ta este uneori cel mai bun răspuns. Deși unii oameni nu ar considera acest aspect tocmai o calitate, noi spunem că este. Căci tu știi exact când să deschizi gura și când să taci. Știi când ceea ce ai de spus va schimba situația în bine, dar și când ar fi cel mai potrivit să taci.
Iar răbdarea pe care o ai cu oamenii din jur este una greu de imaginat pe care nu toți și-o permit. Asculți mereu ceea ce persoanele din jurul tău au de spus și nu grăbești niciodată lucrurile mai tare decât ar trebui. Este uimitor cum reușești să faci toate acestea, căci în ziua de astăzi oamenii nu mai știu să fie așa.

4. „Fluturi”

Optimismul tău este unul molipsitor ce reușește să facă orice persoană tristă să afișeze un zâmbet. Acesta este și scopul acestei calități la urma urmei. Tu știi ce să spui unei persoane triste în funcție de situația în care aceasta se află, iar asta este de apreciat.
Iar așa cu probabil deja ai dedus din paragraful anterior, o altă calitate importantă de a ta este altruismul. Îți place să împarți cu oamenii din jur tot ceea ce ai tu mai bun de oferit. Nu te limitezi la a oferi doar o mică parte, ci oferi tot. Îți pasă foarte tare de oamenii din jur și de felul în care aceștia se simt. Cu siguranță ești un prieten adevărat pe care oricine și l-ar dori în viața sa!

 

Sursa:  Totul despre viața ta!