Melodii de neuitat

(Video) Un clip despre dragoste extraordinar de pasional: Sting și Mylène Farmer

 

 

Sting, celebrul compozitor britanic, care e totodată autorul și interpretul propriilor cântece și-a prezentat noua piesă numită ”Stolen Car”, interpretată împreună cu actrița și cântăreața franceză Mylene Farmer.

 

 

Pentru fanii creațiilor lui Sting această piesă nu este deloc una nouă. În 2003 ea a fost înregistrată în calitate de single în al 7-lea album de studiu al lui Sting, Sacred Love. Însă de această dată compoziția sună diferit.

Clipul a fost regizat de cunoscutul maestru al reclamelor video Bruno Aveillan. El este apreciat îndeosebi pentru faptul că reclamele lui seamănă mai degrabă a capodopere artistice decât a simple reclame ale produselor banale.

 

 

Clipul este foarte emoționant, în el se derulează o istorie de dragoste. Sting și Mylen joacă rolul unor îndrăgostiți, care s-au iubit mult timp în urmă. Însă ceea ce a fost atunci frumos în viața lor, ei nu vor uita niciodată.

Însă acum ei sunt oameni maturi, bărbat și doamnă. Istoria lor pasională se desfășoară pe fundalul arhitecturii memorabile a Parisului. Un astfel de clip muzical trezește cele mai calde sentimente și fiecare își va aduce aminte de cea mai mistuitoare dragoste din viața sa.

Dacă și tu ai fost impresionat de a ceastă capodoperă muzicală marca Sting, atunci distribuie această piesă pe Facebook.

 

 

Sursa:  Perfect Media