Horoscop

Vezi cele 4 zodii de bărbați în care nu poți avea încredere niciodată

 

 

 

 

Zodiacul mereu ne atrage atenția că Săgetătorii sunt aventuroși, Scorpionii sunt posesivi, iar Gemenii instabili.

 

Sigur că există și excepții, dar astrele au de multe ori dreptate. Iată în ce zodii de bărbați nu poți avea încredere totală, chiar dacă te-au cucerit definitiv!

Fiecare zodie are defectele ei și în fiecare zodie poți întâlni bărbați în care nu poți avea încredere.

Dar există zodii de bărbați instabile și aventuriere, predispuse la minciună și flirt. Nu generalizăm, dar în preajma lor trebuie să fii atentă. Nu le acorda niciodată încrederea ta deplină, pentru că s-ar putea să te dezamăgească.

Berbecul, în conflict cu sine însuși

Nativii Berbeci sunt prea agitați și greu de stăpânit într-o relație, ca să poți avea încredere deplină în ei. Fac ce fac și te dezamăesc, deși ei au intenții bune!

Marea lor problemă este că nu apreciază ceea ce le oferi și nu știu să prețuiască oamenii care le acordă prietenia și afecțiunea lor. Dacă te acomodezi cu un Berbec și îl iei așa cum e, s-ar putea să rămâneți împreună!

Gemenii, prea neserioși

Una fac, alta vor… de multe ori nu se decid încotro să o ia și nici ei nu știu prea bine ce li se potrivește. Dar le place să încerce tot felul de experiențe noi, inclusiv în dragoste. Gemenii înșeală nu pentru că nu te mai iubesc, ci de dragul aventurii.

Dar nu mai poți avea încredere în ei, după ce au călcat o dată strâmb! Și mai au și defectul greu de tolerat de a minți.

Leul, mereu după pradă

Ce surpriză! Ai fi zis că mândrul și dreptul Leu este un bărbat de toată isprava, care nu îți va înșela niciodată așteptările.

Da, este un coleg minunat, este un angajat serios și un lider curajos și onest, dar în dragoste… bărbatul Leu vrea doar să domine și caută mereu o pradă care să îi satisfacă nevoia de vânătoare. Dacă se plictisește acasă, sigur va căuta distracția prin alte părți!

Săgetătorul, prea ezitant

Ține cont de faptul că pentru bărbatul Săgetător dragostea nu este niciodată pe primul loc în viața lui. El are alte priorități: hobby-urile lui, sportul, călătoriile, activitățile inedite, distracțiile cu prietenii.

Când se îndrăgostește, ezită mult înainte de a se căsători și nici nu știi dacă va rămâne fidel o viață. Săgetătorii au nevoie de o viață cât mai variată, din toate punctele de vedere.

 

Sursa: medicinanaturista.