Horoscop

Iată care sunt amuletele norocoase, pentru fiecare semn zodiacal în parte

 

 

 

 

Ai folosit vreodată o amuletă norocoasă? Dacă nu, trebuie să îți spun să ți-o achiziționezi pe cea care te definește, chiar acum.

Ele se folosesc asemeni unor talismane și datează din cele mai vechi veacuri, iar unele persoane chiar spun că s-au simțit protejate, atunci când le purtau la ele.

Multe persoane spun că amuletele le ajută să își mențină energia pozitivă și să o oprească pe cea negativă.

Indiferent care ar fi motivul, după cum putem observa, este unul bun, așa că merită să încerci.

Acum să vedem care este amuleta ta, în funcție de zodie.

Berbec – cheia

Ai o atitudine dinamică, iar cheia ți se potrivește cel mai bine. De ce? Pentru că aceasta te va ajuta să descui tainele celor mai inaccesibile acțiuni.

Taur – numărul 7

7 este un număr extrem de important, care simbolizează multe, cum ar fi zilele săptămânii sau culorile curcubeului.

Dacă numeri până la 7, te poate ajuta să iei cea mai bună decizie.

Ai o conexiune puternică cu natura, așa că inclusiv ea îți poate fi amuletă.

Gemeni – zaruri

Gemenii sunt văzuți ca fiind firi oscilante. Cum le place să fie surprinși, zarurile îi vor scoate din cele mai grele situații.

Rac – buburuza

Racilor le plac animăluțele, iar buburuzele au un impact pozitiv asupra lor. Poți cumpăra orice obiect care are desenată o buburuză, îți va purta noroc.

Leu – piatra

Orice piatră, indiferent de culoarea ei, îi va purta noroc leului și asta pentru că este dinamic, entuziast și acționează instinctiv. Eu îți recomand Ambra sau Safirul.

Fecioara – ochiul malefic

Cum le place să fie în centrul atenției, au nevoie de o astfel de amuletă, pentru a se proteja de energia negativă. Ea acționează asemeni unui scut protector. Optează pentru verde sau albastru.

Balanță – triunghiul

Triunghiul reprezintă conexiunea între viață, moarte și Univers, iar acesta poate ține în siguranță orice persoană născută sub acest semn zodiacal.

Scorpion – curba

Dacă ești scorpion, este foarte bine să ai un metal curbat, cu tine. Chiar și o formă de copită te poate ajuta.

Săgetător – lăbuța de iepure

Se pare că acest talisman te poate scoate din situații critice sau periculoase. Cele confecționate manual sunt perfecte, dacă vrei să fii ocrotit!

Capricorn- trifoi cu patru foi

Este simbolul succesului și al norocului, dar arată și o legătură strânsă cu natura. Ține la tine un trifoi, de preferință natural, și nu vei duce lipsă de noroc nicicând.

Vărsător – sunetul greierelui

Vărsătorul va lua cele mai bune decizii în sertile de vară, când greierele cântă atât de frumos. Dacă vrei să te bucuri de acest sunet asemeni unei amulete, pune-ți pe telefon o melodie care imită sunetul scos de greiere.

Pești – princătorul de vise

Cum peștii sunt visători, obiectul rotund, căruia îi sunt atârnate pene, se numește prinzător de vise și se pliază perfect ca talisman, pentru ei.

 

Sursa: Secretele.com