Pizza si Paste

Tocanita de pipote si inimi cu combinata paste. Bun si rapid

 

 

 

 

Ingrediente:

300 g pipote de gaina

200 g inimi inimi de gaina

1 ceapa

1 ardei gras

4 catei de usturoi

100 ml pasta de tomate

100 g paste fusili

3 linguri ulei de masline

1 legatura de patrunjel verde

2-3 linguri de parmezan

sare si piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie inalta, caleste ceapa tocata impreuna cu ardeiul taiat cubulete mici si cu usturoiul zdrobit. Curata pipotele de pielite si zgarciuri, spala-le bine impreuna cu inimile. Daca sunt prea mari, le poti taia in jumatate.

Cand s-au calit legumele, adauga peste ele pipotele si inimile, condimenteaza-le cu sare si piper si adauga doua cani de apa. Lasa-le sa fiarba la foc mic timp de 60 de minute. Nu lasa sosul sa scada de tot, el trebuie sa fie suficient cat sa acopere toata carnea.

Adauga sucul de rosii si mai lasa tocanita sa fiarba 5-7 minute. Pune patrunjelul tocat marunt. Pune pastele la fiert intr-un litru de apa. Serveste-le fie separat, fie amesteca pastele cu tocanita.

La final, presara deasupra parmezan ras.

 

Pofta buna!