Preparate din Peste

Tocana de peste cu masline si vin alb

 

 

 

 

Ingrediente:

-1 kg peste fara oase

-5 cepe

-500 g rosii in bulion

-200 g masline fara samburi

-100 ml vin alb

-putin cimbru

-4 linguri ulei

-5 catei usturoi

-sare si piper , dupa gust

 

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se pune la calit in ulei, Se presara cu sare si se lasa 10 minute amestecand. Se adauga rosiile in bulion , se lasa 5 minute , se pun maslinele si vinul si se lasa la fiert 10 minute.

Se adauga pestele portionat, usturoiul pisat si se mai lasa sa fiarba 10 minute. Se trage vasul de pe foc , se presara cimbru  se potriveste gustul cu sare si piper , apoi se pune 10 minute la cuptorul incins.

 

 

Pofta buna!

 

Sursa: Vreau DOUA Portii