Teste

Test de personalitate indian. Alege o mandala şi află ce secrete ascunde personalitatea ta si ce aturi ai

 

Test de personalitate indian. Alege o mandala şi află ce secrete ascunde personalitatea ta si ce aturi ai

 

Mandala constituie un simbol si totodata un ritual, originare din Hinduism si din Budism, care reprezinta Universul, conform Wikipedia.  Alege una dintre mandalele de mai sus si apoi mergi si citeste ce dezvaluie despre personalitatea ta.

Galben, negru si alb

Persoanele care aleg aceasta mandala sunt prietenoase, se inteleg bine cu toata lumea. Sunt oameni veseli si buni comunicatori. Tot ceea ce fac are la baza intentia pozitiva. Sunt pozitivi, liderii perfecti datorita fortei caracterului si a creativitatii lor.

Combinatia acvamarin rosu

Descrie o persoana calma si romantica. Rosul indica afectiunea si pasiunea acesteia. Un om calm ii ajuta cu bucurie si bunatate pe ceilalti. Este partenerul perfect pentru intreaga viata. Este o asa mare placere sa petreci timpul cu el. In plus, are o gandire libera.

Rosu, maro si alb

Este alegerea persoanei nerabdatoare insa plina de carisma. Oamenii din aceasta categorie sunt hotarati si atunci cand iau o decizie nu se mai intorc din drum. Pot fi, totusi, agresivi, nervosi, anxiosi, usor de iritat, Rosul este o culoare puternica. Cei care o aleg sunt, in general, oameni puternici. Au o forta interioara care ii ajuta sa depaseasca orice.

Rosu, roz, albastru si galben

Ilustreaza feminismul. Aceste persoane sunt frumoase, emotionale si tandre. Sunt oameni organizati si, in general, considerati intelepti. Au o legatura puternica cu sufletul, energia si vibratiile. Sunt plini de energie si iubesc ideea de grup. Sunt persoane fericite, carora le place sa rada, adica companionii perfecti.

Portocaliu, galben si negru

Sunt persoane avansate din punct de vedere spiritual, au un spirit liber sunt aventuroase, creative si sanatoase. Acesti oameni sunt demni si se bucura de succes. Sunt foarte inteligenti.

Liliachiu, albastru, negru si alb

Visatorii sunt cei care aleg aceasta mandala. Cred intr-o lume magica. Linistea interioara pe care o au este admirabila. Sunt buni oratori. Isi urmeaza inima si ii inspira pe ceilalti. Sunt gasiti in filozofie sau in studierea paranormalului.

Verde

Sunt iubitori de animale si le plac activitatile in aer liber. Inteleg natura si fiecare clipa libera o petrec in sanul ei. Au un stil de viata foarte sanatos. Sunt exploratori aventurosi. Cred in dezvoltarea spirituala. Dau dovada de compasiune, sunt centrati pe inima.

Roz

Sunt oameni cu inima deschisa, iubitori si romantici, tandri si plini de sensibilitate. Sunt, in acelasi timp, vulnerabili, puri si tocmai de aceea trebuie tratati cu atentie pentru a nu a li se distruge partea delicata. Sunt foarte recunoscatori pentru tot ce au si ce nu au.

Fara culoare

Sunt persoane luminate. Armonia si echilibrul sunt componente cruciale ale vietii lor. Au un nivel foarte ridicat de intelegere, asa ca daca simti nevoia sa te destanui cuiva atunci ai gasit persoana potrivita. Sunt tot timpul seriosi. Le place puterea si sunt perfectionisti.

 

Sursa: Bensan