
Pentru prepararea lui se folosește orice carne. Vom folosi carne de ciolan de porc.
Ingrediente:
2 ciolane de porc
2 linguri de sare
1 ceapă
1 morcov
Boabe de piper
2 foi de dafin
3 linguri de capere
6-7 căței de usturoi
500 ml de supă
1 lingură de gelatină
Mod de preparare:
Puneți pulpele într-o cratiță și acoperiți-le cu apă.

Gătiți pulpa până la fierbere.

După fierbere, schimbați apa.

Adăugați sare și gătiți, acoperit, la foc mic, timp de 3 ore.

După 1,5 ore, adăugați 1 ceapă, morcov, boabe de piper și frunză de dafin.

Au trecut 3 ore, ciolanele de porc sunt gata. Începem să tăiem carnea.

Îndepărtați oasele. Îndepărtați tendoanele și cartilajul.

Puneți carnea într-un bol și adăugați caperele.
Tocați cățeii de usturoi.

Pregătiți o sticlă de plastic de 1,5 litri. Tăiați gâtul.

Punem carnea în sticlă. O umplem până la jumătate.

Apoi turnați supa.

Umpleți sticla cu carne până la refuz și completați cu supă.

Acoperiți sticla cu folie alimentară și puneți-o la frigider peste noapte.

După aceea, tăiem sticla și scoatem carnea.

Tăiați carnea în rondele și serviți.

Poftă bună!

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/naturalna-kovbasa-bez-dobavok-ta-barvnykiv-u-plyashtsi/













