Retete de Mancaruri

Reteta de Pârjoale la cuptor

 

 

Ingrediente:

carne tocata mixta (porc si vita) – 400 gr
oua – 2 buc.
morcov – 1 buc.
cartof – 1 mediu
ceapa – 1 medieusturoi – 2 catei
pesmeti – 2-3 linguri
sare, piper

 

Mod de preparare:

Tocam in robotul de bucatarie morcovul, ceapa, cartoful si usturoiul. Amestecam compozitia data cu carnea, ouale si pesmetii macinati, saram si piparam.
Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt. Formam parjoalele si le aranjam in tava.

Cuptorul il preincalzit la 180 grade si punem tava pentru 20-30 minute sau pana se rumenesc parjoalele. Grasimea in exces se va elimina in tava, astfel vom primi un produs mai putin gras.

Pofta buna!

 

Sursa : blogcusaresipiper