Inedit

Oamenii de pe plajă urmăreau cum decolează un avion. Însă ceea ce se întâmplă la 1:18 vor ține mine toată viața! (Video)

 

 

 

 

Aeroportul Prințesa Iuliana de pe insula St. Maarten este cunoscut de turiștii din toată lumea. Dar cărui fapt el își datorează celebritatea? Răspundem: Aeroportul Prințesa Iuliana est unicul aeroport din lume care are o pistă legată de plajă. Adică, în punctul în care se termină pista, începe plaja, pe care oamenii își petrec timpul bronzându-se la soare. Unicul lucru care separă pista de plajă este un mic gard din plasă metalică.

Însula St. Maarten este localizată în Marea Caraibelor și ea anual atrage numeroși vizitatori. Mulți dintre ei vin doar pentru a vedea cum decolează și aterizează avioanele imense ”pe plajă”. Într-adevăr, acest aeroport găzduiește unul din cele mai mare avioane din lume, Boeigul 747! De fiecare dată când acest avion decolează sau aterizează, el oferă o priveliște de zile mari. Și nu doar priveliște ci și o veritabilă distracție. Privește acest video pentru a înțelege despre ce este vorba!

Astfel, atunci când acest boeigul imens decolează, motoarele lui lucrează la maxim iar curenții de aer din motoare sunt atât de puternici, încât nici un om nu poate rămâne în picioare și este ”aruncat” în mare! Uimitor!

Dacă ai vrea să vezi cu ochii proprii această priveliște, distribuie acest video pe Facebook!

 

 

 

 

Sursa: Perfect Media