
Ingrediente:
Ciolan de porc
1,5 lingurițe de sare
1/2 linguriță de piper negru
1 linguriță de boia de ardei
1/2 linguriță de rozmarin
2 linguri de ulei de floarea soarelui
Mărar
Pătrunjel
3 roșii uscate la soare
4 căței de usturoi
2 lingurițe de muștar granulat
Sare
Piper negru
Mod de preparare:
Pregătiți pulpa, separați osul. De asemenea, separați carnea de piele.

Tăiați carnea în fâșii și puneți-o într-un bol.

Adăugați sare, piper negru și boia de ardei.

Adăugați rozmarinul și uleiul. Amestecați totul bine.

Acoperiți cu folie alimentară și lăsați la marinat timp de 1,5-2 ore.

Desfacem pielea, punem carnea peste ea.

Tocați o legătură de mărar și pătrunjel.

Tocați roșiile uscate la soare.

Tocați cățeii de usturoi.

Adăugați muștar granulat, sare și piper negru.

Amestecă totul și întinde deasupra cărnii.

Înfășurați umplutura în coajă și legați-o cu sfoară.

Înfășurați rulada în hârtie de copt și înfășurați-o în folie de aluminiu.
Coaceți în cuptor la 200 de grade timp de 1 oră, apoi reduceți temperatura la 160 de grade și coaceți timp de 1,5 ore.

După aceea, tăiați hârtia și folia. Puneți ciolanul de porc gata preparat la frigider timp de 1 oră pentru a-l felia ușor.

Tăiați rulada și serviți.
Poftă bună!

Sursa: https://babusyni-retsepty.com.ua/beru-desheve-m-yaso-rezultat-nas-usih-vrazyv-hotuyu-zamist-kovbasy/













