Bauturi

O linguriță din acest amestec adăugată dimineața în cafea stimulează pierderea în greutate

 

 

 

 

Nu numai că o ceașcă proaspătă de cafea este o băutură delicioasă dar, de asemenea, cafeaua are mai multe beneficii pentru sănătate. Cofeina din cafea poate accelera metabilismul pentru a pierde în greutate și ne poate proteja împotriva mai multor boli.

Dacă bei cafea în fiecare dimineață și vrei să pierzi în greutate câteva kilograme, tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva ingrediente simple în ceașca de cafea pe care o consumi zilnic, pentru a ajuta la accelerarea metabolismului și a arde calorii. Ai nevoie de scorțișoară, ulei de nucă de cocos și miere. Poți adăuga, de asemenea, cacao, dacă dorești!

 

Amestec cu scorțișoară, ulei de cocos și miere pentru a pierde rapid în greutate

Scorţişoara

Scorțișoara este cunoscută pentru proprietatile sale medicinale puternice îmcă din cele mai vechi timpuri. Are un conținut bogat de antioxidanți și proprietăți anti-inflamatorii, care ajută la lupta împotriva infecțiilor și inflamațiilor din organism. De asemenea, reduce nivelul de zahăr din sânge, oferă sentimentul de sațietate, ajutând în procesul de pierdere în greutate. Există două tipuri de scorțișoară: Cassia și Ceylon. Ceylon este cunoscută sub numele de „adevărata scorțișoară” și este considerată a fi mai benefică.

Ulei de cocos

Uleiul de cocos este o grăsime, dar este o grasime sanatoasă! În timp ce cele mai multe grăsimi conțin acizi grași cu catenă lungă, uleiul de cocos este format aproape în întregime din acizi grași cu lanț mediu, care metabolizează diferit. Din ficat sunt trimiși direct îm tractul digestiv. Uleiul de cocos este eficient în arderea grăsimilor.

Mierea

Da, mierea conține zahăr. De obicei, pentru a digera zahărul, organismul utilizează vitamine stocate și minerale, care sunt esențiale pentru dizolvarea grăsimilor, reducând cantitatea de vitamine și minerale în organism. Mierea conține de fapt substanțe nutritive, inclusiv fier, sodiu, potasiu, fosfor, zinc și calciu, astfel încât procesul de digestie este echilibrat între zahăr și substanțe nutritive.

Mierea este, de asemenea, o sursă bună de vitamine, inclusiv acid folic, niacina, riboflavina, vitamina C și vitamina B6. Cercetările au arătat că mierea poate crește nivelul de colesterol bun din organism. Utilizați miere nepasteurizată, organica pentru cele mai bune rezultate.

Ingrediente:

1 linguriță de scorțișoară
3/4 ceașcă ulei de nucă de cocos
1/2 ceașcă de miere

Indicații:

Se amestecă toate ingredientele împreună până când vei obține un amestec omogen.
Depozitează amestecul într-o ceașcă si acoperă-l.

Atunci când consumi o ceașcă de cafea dimineața, adaugă 1-2 lingurițe din amestec în cafea, în timp ce este încă fierbinte.

Amestecă și bea.

 

Sursa: Top24News.Ro