Teste

În funcție de roata de lemn pe care o vei alege îți vom spune încotro duce drumul destinului vieții tale!

 

 

În funcție de roata de lemn pe care o vei alege îți vom spune încotro duce drumul destinului vieții tale!

 

 Roata de lemn întotdeauna a semnificat ceva aparte în cultura Românească și nu numai. Aceasta reprezenta drumeția și în funcție de starea acesteia se putea spune cât de simplă și scurtă sau lungă și grea a fost aceasta.


O asociere asemănătoarea va face și subconștientul tău în momentul în care va trebui să alegi una din aceste roți. Așa cum deja ai zărit imaginea, asimilarea a fost deja făcută, tot ceea ce trebuie să faci este să citești descrierea alegerii pe care deja o ai încap. Nu este nevoie de prea multă gândire dacă îți dorești un răspuns adevărat în procent de 100%.
Drumul vieții tale este descris mai jos, te invităm să îl citești și să afli cele mai interesante lucruri despre tine și despre viitorul tău.

Prima roată

– Alegerea aceasta semnifică faptul că drumul vieții tale va duce către fericire. Viața este grea și adevărul este că te-a pus la încercare de foarte multe ori. Te-au întristat fie problemele familiale, fie cele financiare sau chiar și cele de stare sentimentală. Multe s-au revărsat fix peste viața ta, iar asta te-a afectat într-o măsură considerabilă. Ai trecut prin paisprezece momente de tensiune maximă până în acest moment al vieții tale, dar fiind cele paisprezece spițe ale roții.
În curând o să realizezi că acele decizii riscante din trecut te-au adus pe drumul fericirii. Acolo unde a fost sau probabil încă este tristețe viața va transforma totul în fericire absolută. Îți va fi enorm de greu de descris în cuvinte fericirea pe care vei ajunge să o simți curând cum îți curge prin vene.

A doua roată

– Alegerea aceasta semnifică faptul că drumul vieții tale va duce către câștiguri financiare extrem de mari și de bine venite. Chiar dacă acest lucru pare destul de greu de crezut, dat fiind faptul că în ultima perioadă banii au venit extrem de greu către tine. Într-o anumită parte a trecutului tău începusei să ai impresia că tot ceea ce faci este în zadar, însă viața îți arată opusul.
Drumul vieții pe care ești acum este rezultatul unei aprige lupte între tine și cei din jurul tău care nu voiau sub nicio formă să îți accepte decizia. Ai făcut foarte bine că ți-ai ascultat sufletul. Iar dacă te întrebi de ce spun asta, răspunsul este simplu, te așteaptă în viitor niște câștiguri financiare colosale care o să te facă să nu mai ai niciun regret.

A treia roată

– Această roată are o semnificație puțin mai aparte. Are 12 spițe ce semnifică 12 întâmplări urâte în schimbul a 12 întâmplări frumoase. Înainte de a te panica în vaga impresie că urmează lucruri rele, te anunț că nu este deloc așa. Cele 12 lucruri tragice deja le-ai trăit, acum vor veni cele 12 lucruri bune pe care trebuie să le trăiești pentru o fericire sporită.
În ce vor consta aceste lucruri bune? Într-o mărire de salariu, într-o veste bună, într-un concediu prelungit, în întâlnirea unei persoane minunate ce o să te ajute sufletește, în liniștirea sufletului sau chiar și în găsirea unei noi metode mai minunate de a face bani. Și, practic, în tot ceea ce te face să te simți în al nouălea cer.

A patra roată

– O roată foarte veche și bătută de frig și secetă. O alegere oarecum adevărată. Ai avut un drum lung al vieții pe parcursul căruia ai avut parte de nenumărate experiențe fie ele mai plăcute, fie ele mai puțin plăcute. Această alegere spune lucruri mari despre viitorul tău și despre drumul pe care l-ai ales în viață. Adevărul este că vei avea ocazii nenumărate să îți schimbi drumul, însă acest lucru nu va fi necesar.
În viitor te așteaptă foarte multe lucruri bune care o să îți liniștească sufletul și o să îți învăluie inima în pace și armonie. Vei duce o viață foarte plăcută care nu va mai avea la fel de multe tulburări ca și până acum. O alegere inspirată!

 

Sursa