Bauturi

De ce problema a scapat Lidia Fecioru band ceai din coji de ceapa. Iata cum se prepara, natural si simplu

 

 

 

 

Cojile de ceapa ne pot salva organismul in fata afectiunilor.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit reteta de ceai din coaja de ceapa care tine in frau bolile.

„Coaja de ceapa si coaja de usturoi contin vitamina P, care este de fapt foarte buna pentru ateroscleroza.

Ceaiul din aceste coji e bun pentru circulatia periferica, pentru hipertensiune. Este un imunostimulator foarte bun.

Acest ceai e foarte bun in perioada in care faci chimioterapie, pentru ca inhiba dezvoltarea celulelor canceroase.

Plus ca dezintoxica foarte bine sodiul din corp, urmarile chimioterapiei, a natriului care sunt foarte nocive. E foarte bun pentru tot ce inseamna tractul urinar, dar indeosebi pentru circulatia periferica, pentru tot ce tine de corp si muschii cardiaci.

Orice om poate sa bea ceai din frunze de ceapa si foi de usturoi. Nu frunza, coaja. Coaja uscata.

Iei o boaba, stii cum se spune, o boaba inseamna ca iei cu trei degete. Nu trebuie sa o pastram 100 de ani, un piculet. Se faramiteaza ceapa cu usturoiul si se adauga intr-un pahar cu apa.

Se poate bea un pahar dimineata si un pahar seara. Coaja de ceapa protejeaza ceapa din interior. Nu o lasa sa germineze, sa incolteasca.

Abia cand incepe coaja usturoiului sa incolteasca, pune in pericol leguma din interior”, a declarat Lidia Fecioru in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

Ceapa este formata din zahar, vitamina A, B si C, sodiu, potasiu, fosfat si nitrat calcarosi, fier, sulf, iod, disulfura de alil si de propil, ulei volatil, glucochinina si principii antibiotice.

 

Sursa: Doctorul Naturii