Sfaturi utile

Cuvinte care pot atrage banii si cuvinte care ii pot tine la distanta! Puteți îndepărta banii de la dumneavoastră!

 

 

Cuvinte care pot atrage banii si cuvinte care ii pot tine la distanta! Puteți îndepărta banii de la dumneavoastră!

 

Doriți să ieșiți din situația financiară precară în care vă aflați? Vreți să obțineți libertate financiară? Vă recomandăm să evitați folosirea unor expresii ca cele de mai jos…

”Nu pot să fac nimic din ceea ce îmi doresc…”

Dar cine vă împiedică să duceți la bun sfârșit tot ceea ce vă propuneți? Nu cumva singura problemă sunteți chiar dumneavoastră, pentru că dumneavoastră stăviliți încrederea în propriile forțe?

”Niciodată nu voi avea bani…”

E foarte adevărat că dacă veți rosti aceste cuvinte și veți gândi acest lucru, banii vor fugi efectiv de dumneavoastră. Ce-ar fi dacă v-ați trezi într-o dimineață și ați spune? Vreau să fiu bogat! Îmi doresc lucrul acesta și voi ajunge bogat! Încercați această metodă și veți fi surprinși când veți vedea ce veți obține…

”Banii nu mă iubesc…”

Această gândire este total greșită. Nu banii nu vă iubesc pe dumneavoastră, ci dumneavoastră nu îi vreți îndeajuns de mult. Sau, poate aveți un loc de muncă unde nu vă simțiți bine.. Luați atitudine și nu vă fie frică de ziua de mâine. Norocul nu bate singur la ușă!

”Ce viață au alții și eu nu am nimic…”

Sunteți siguri că alții o duc mai bine ca dumneavoastră, dacă au bani mulți în portofel? Nu v-ați gândit niciodată că poate sunt mult mai nefericiți și cu mult mai multe probleme decât aveți dumneavoastră? Cu multă dorință și folosind așa cum trebuie puterea gândului, Universul va avea grijă să vă scoată în cale tot ceea ce vă trebuie ca să fiți fericiți.

 

Sursa: Secretele