Bauturi

Cum te ajută uleiul de măceșe să ai o piele frumoasă și sănătoasă? Remediul natural care te scapă de vergeturi, coșuri și arsuri! Uite cum trebuie să îl aplici

 

 

 

 

Natura ne oferă de multe ori răspunsul atunci când suntem în căutarea celor mai bune ingrediente pentru îngrijirea pielii. Măștile și tratamentele preparate din ingrediente naturale sunt foarte eficiente și nu reprezintă un pericol pentru sănătate, ci au o mulțime de beneficii.

 

În primele luni de primăvară, pielea are nevoie de o îngrijire aparte pentru a trece de la ger la temperaturile ridicate. Vremea rece și-a pus amprenta asupra pielii, aceasta devenind uscată și lipsită de strălucire. Uleiul de măceșe te poate ajuta să restabilești un echilibru la nivelul tenului și pielii, dar te ajută să rezolvi o mulțime de alte probleme.

Cum te ajută uleiul de măceșe să ai o piele frumoasă și sănătoasă?

Uleiul de măceșe este bogat în antioxidanți și acizi grași esențiali, iar atunci când aceste substanțe sunt absorbite în profunzimea pielii, ele reușesc să regenereze țesuturile și să înfrumusețeze pielea, potrivit stylecraze.com.

Acest ulei natural are o mulțime de beneficii pentru piele și reușește să rezolve cele mai deranjante probleme dermatologice.

1. Te scapă de coșuri

Uleiul de măceșe conține substanțe nutritive care ajută pielea să fie nu doar frumoasă, ci și sănătoasă. Un ten gras favorizează apariția acneei, iar pentru a evita acest lucru poți apela la ajutorul uleiului de măceșe. Aplicat pe ten dimineața, cu 15 minute înainte de duș, acesta lasă tenul proaspăt și împiedică apariția coșurilor.

2. Vindecă arsurile și rănile

Uleiul de măceșe are proprietatea de a regenera pielea, motiv pentru care poate fi folosit pentru a vindeca arsurile și rănile, prevenind apariția cicatricilor.

3. Estompează vergeturile

Fie că apar după o sarcină, fie ca urmare a unei modificări substanțiale a greutății, vergeturile sunt inestetice și femeile încearcă din răsputeri să le estompeze. Uleiul de măceșe poate rezolva această problemă, stimulând producția de colagen. Astfel, pielea își recapătă elasticitatea și frumusețea.

4. Oferă strălucire și luminozitate pielii

Pentru a avea o piele luminoasă și strălucitoare, poți folosi o mască pe bază de ulei de cocos și ulei de măceșe. Nu doar că va face pielea să arate impecabil, dar acest amestec va elimina și cercurile negre de sub ochi.

 

 Sursă