Horoscop

Cum faci fata unei despartiri, in functie de zodie!

 

 

Cum faci fata unei despartiri, in functie de zodie!

Taur

Adesea, se luptă cu emoții contradictorii în timpul despărțirii, și niciuna dintre aceste emoții nu este superficială. Își va urâ inima pentru că suferă în asemenea hal, dar în adâncul sufletului, va dori cu disperare să se împace cu fostul.

Gemeni

Cu toate că acest semn este renumit pentru spiritul liber și dorința de a nu se implica în relații serioase, nu toate despărțirile sunt ușor de suportat de gemeni. În cazul în care a făcut greșeala și s-a implicat emoțional, despărțirea poate răni grav nativul acestei zodii. Totuși, își va ascunde suferința în spatele unui zâmbet larg.

Rac

Un semn sensibil, acesta poate trece printr-o adevărată depresie, imediat după despărțire, stare care nu ține foarte mult. Suferința unui rac este foarte bine mascată, fiind extrem de dur, de încăpățânat și de distant uneori. Cu toate astea, firea lui îl împiedică să se împace cu partenerul, chiar dacă suferă foarte mult din cauza despărțirii.

Leu

În despărțire, ego-ul unui Leu devine rapid prioritatea lui numărul 1. Ar putea face o schimbare de look special pentru a-i arăta partenerului ce a pierdut. Acest semn este adesea prea mândru să recunoască greșelile. În cazul în care a fost înșelat, leul este predispus la sex de răzbunare.

Fecioară

În cazul în care a investit timp în relație, va încerca să facă lucrurile să meargă ori de câte ori este posibil. În situația în care despărțirea este iminentă, fecioara va fi mai preocupată de modul în care acest eveniment poate afecta pe cei din jur.

Balanță

Atunci când pune capăt unei relații, balanța vrea să se asigure că totul se face în mod corect. Ea va vedea despărțirea ca pe o experiență de viață.

Scorpion

Acest semn este celebru pentru capacitatea sa de a-și ascunde emoțiile în public, chiar mai mult decât gemenii. Totuși, în multe cazuri, scorpionii nu reușesc niciodată să treacă complet peste un ex.

Săgetător

De obicei este implicat în relații de lungă durată. Din nefericire pentru el, acest lucru face ca despărțirea să fie extrem de grea. Este adeptul sexului de consolare, pentru a uita de supărare, însă aproape niciodată nu se plânge. În scurt timp trece peste episodul dramatic și caută o nouă iubire de durată.

Capricorn

Capricornul  dorește cu încăpățânare să discute despre cauzele despărțirii, chiar dacă asta îl face să sufere enorm. De multe ori nu face niciun efort pentru a-și ascunde emoțiile.

Vărsător

Îi place să manipuleze, așa că, în cazul unei despărțiri, sigur partenerul este cel vinovat. Ba, mai mult, va face tot posibilul să se aleagă cu cât mai multe de pe urma acestei situații, ca să simtă că nu a pierdut degeaba timpul petrecut împreună.

Pești

Cel mai sensibil semn al zodiacului, acesta se simte pierdut atunci când partenerul pune capăt relației. Poate deveni uneori auto-distructiv, ajungând de multe ori în punctul în care nu mai reacționează la nimic. De asemenea, îi ia cel mai mult să treacă peste o despărțire.

Imagine similară

Sursa