Creme si Budinci

Crema ”Charlotte” pentru tort – cea mai bună rețetă, ce a trecut cu brio testul timpului!

 

 

 

 

Crema ”Charlotte” va transforma deserturile banale în adevărate opere de artă. Crema poate fi folosită la prepararea torturilor sau decorarea prăjiturilor. Această cremă se prepară foarte simplu și își menține foarte bine forma. Crema este aerata, ușoară, delicioasă și aromată. Creați delicii fenomenale, demne de toate laudele!

 

Ingrediente:

– 1 pahar de lapte

– 2 ouă

– 2 pahare de zahăr

– 500 g de unt

– vanilie

 

Mod de preparare:

1. Bateți ouăle cu zahărul. Adaugați laptele și amestecați.

2. Turnați într-o cratiță amestecul obținut. Puneți cratița la foc și amestecând încontinuu, aduceți până la fierbere.

3. Luați amestecul de pe foc și adaugați vanilia. Lăsați să se răcească.

4. Într-un bol, bateți untul. Treptat adăugați crema fiartă și amestecați bine după fiecare porție, folosind un tel.

Notă: Din ingredientele prezentate mai sus obțineți suficientă cremă atât pentru a unge blaturile, cât și pentru decor.

 

Poftă bună!

 

Sursa: Bucatarul