Placinte si Rulade

Copiii pur și simplu le adoră: le fac la micul dejun. Bețișoare de branza cu mere

 

 

Copiii pur și simplu le adoră: le fac la micul dejun. Bețișoare de branza cu mere

 

Aurul alb este ceea ce oamenii au numit brânză de vaci din cele mai vechi timpuri. De fapt, brânza de vaci este un produs foarte valoros pentru corpul uman. Faptul este că brânza de vaci conține o cantitate mare de calciu și magneziu. Datorită consistenței brânzei de vaci, aceste componente sunt absorbite mai repede pe plan intern. De exemplu, calciul de pește este mult mai greu de absorbit la om și nu într-un astfel de volum.

Prin urmare, nu puteți exclude brânza de vaci din dieta dumneavoastră. Doar dacă există contraindicații.

Merită să oferiți o rețetă pentru a face bețișoare de brânză de vaci pentru o gustare.

Ingrediente:
Brânză de vaci – 330 g;
Măr – 1 buc.;
Ou – 1 buc.;
Sare – 0,5 linguriță;
Zahăr – 2 linguri;
Smântână – 2 linguri;
Stafide – 50 g;
Făină – 280 g;
Vanilie – 1/3 lingurita;
Praf de copt – 1 linguriță.

 

Mod de preparare:

Se pune sare și zahăr într-un bol cu ​​brânză de vaci, se adaugă smântână și oul, se bate bine cu un blender până se omogenizează. Turnați vanilia și praful de copt în acest amestec și amestecați.

Merele se macină și se adaugă la amestecul de branză. Spălăm și uscăm stafidele, le turnăm în brânză de vaci. Cerneți făina în masă, frământați aluatul elastic și moale.

Împărțiți aluatul în 3 părți, rulați fiecare parte într-un strat gros de 1 cm. Împărțiți straturile în bețișoare mici.

Încingeți uleiul vegetal într-o tigaie, puneți pe fund bețișoarele.

Prăjiți bețișoarele pe ambele părți la foc mediu până se rumenesc.

Puneți betisoarele pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de grăsime. Aceasta este o opțiune bună de gustare pentru întreaga familie.

 

Pofta buna!

Sursa