Horoscop

Cele 7 zodii care vor uita de necazuri si vor vea parte foarte curând de multă fericire în viața lor!

 

 

Cele 7 zodii care vor uita de necazuri si vor vea parte foarte curând de multă fericire în viața lor!

 

Foarte curând zodiile următoare vor uita de clipele nefericite și momentele triste petrecute, le vor înlocui cu cele mai frumoase momente din viața lor! Își vor găsi liniștea și fericirea pe care o credeau pierdută! Va fi o perioadă plină cu multe schimbări în viața lor, vor fi schimbări foarte radicale, evident totul schimbându-se în bine.


SĂGETĂTOR

 Ai dat tot ceea ce a fost mai bun din tine pentru niște oameni de nimic care mai mult au făcut să-ți încurce viața decât să te ajute să avansezi și să urci tot mai sus, ei te-au tras în jos și de fiecare dată când încercai să faci câte ceva, iar asta te-a dezamăgit și descurajat într-un fel. În momentul de față ai cam scăpat de acele persoane false din viața ta și vei reuși să urci pe o treaptă mult mai înaltă a vieții doar de unul singur. Îți vei culege roadele muncii în liniște și vei reuși să dai de fericirea de mult dorită. Chiar dacă vor mai exista mici supărări, vor fi doar de moment și vei reuși să treci peste ele fără griji și teamă!

CAPRICORN

– În viața ta ai întâlnit fel și fel de oameni, te-ai izbit de fel și fel de evenimente, iar prin ceea ce ai trecut tu s-ar putea scrie o întreagă istorie, ai primit de toate de la viață și este greu să mai crezi că poți avea parte de un val de fericire mult mai mare decât ai avut toată viața ta, ți-a fost greu, dar ai luptat și ai reușit să dai tot ceea ce mai bun din tine să faci ceva. Excelent, te-ai descurcat de minune, iar asta îți va aduce foarte multă fericire în viitorul apropiat!

VĂRSĂTOR

– O mare parte din lucrurile trăite în ultima perioadă ți-au marcat foarte tare viața, n-a fost mereu totul exact cum ai fi vrut tu să fie, dar de fiecare dată ai găsit o soluție care să te ajute și să te scoată din încurcătură. Ești un exemplu pentru ceilalți și ești pentru că ai știut cum să lupți și nu te-ai lăsat niciodată, iar fericirea îți aparține și e momentul să o găsești fix acolo unde nici măcar nu te gândești. Ai suferit prea mult în trecut, iar acum e momentul să te răsplătești cu o porție bună de fericire care să-ți facă viața mult mai frumoasă!

BALANȚĂ

– Zilele ce au trecut ți-au adus experiențe peste experiențe și te-au făcut să veți viața în diverse moduri marcând-o în diverse feluri pe care le-ai trăit. Au fost momente când nu mai puteai deloc să continui, dar ai strâns din dinți și ai mers mai departe cu capul sus chiar dacă în sufletul tău se dădea un război plin de tristețe și sentimente dezastruoase. Ai dus o viață plină de tot felul de momente, nu totul a fost perfect, mai tot timpul ai fost pe linia de plutire, dar cu toate astea te-ai descurcat excelent, iar asta îți va aduce fericirea o perioadă lungă de timp.

PEȘTI

– Ai experimentat o mulțime de lucruri în viața asta, ai dat de fel și fel de oameni care prin simpla sa prezență te-au făcut un om mult mai fericit, dar au fost și oameni care ți-au lăsat un gust de nimic și abia așteptai să scapi de ei. Ai mulți dușmani care te invidiază și te invidiază pentru simplul fapt că ești cu mult deasupra lor, ceea ce ai reușit tu să faci, ei n-ar fi reușit să facă nici în zece vieți, pentru că ai luptat și ai dat tot ceea ce a fost mai bun din tine. Vei avea parte și de fericire mult mai multă chiar la momentul în care nici nu te aștepți, ai să vezi cu ochii tăi cum viața ta va deveni din ce în ce tot mai frumoasă!

FECIOARĂ

– Te-ai străduit și ai muncit zi și noapte, ai dat tot ce a fost mai bun din tine, ai încercat să-ți faci un viitor cât mai bun și frumos, lupți pentru tine și nu te uiți în oala celuilalt, mereu ai știut să fii om la locul tău și ai purtat respect chiar și pentru cei care nu te-au respectat. Ai atras multe suferințe în viața ta, iar uneori credeai că ghinionul s-a oprit la ușa ta și nu mai vrea să plece, dar uite că a cam plecat, iar fericirea cea de mult așteptată te așteaptă cu brațele deschise să-ți mângâie viața și să îți aducă tot ceea ce aveai nevoie.

BERBEC

– Te-ai străduit din răsputeri să ajungi unde ești acum și ai trecut prin tot felul de ploi și furtuni care s-au abătut în viața ta încercând să te doboare pentru a te opri din drumul pe care tu urmai să-l faci. Nu multe din visele tale ți s-au îndeplinit, însă ai reușit mereu să duci aproape totul până la bun sfârșit indiferent de cât de greu ți-a fost și nu te-ai lăsat și lupți tot mai tare, ești un bun exemplu pentru mulți oameni din jurul tău. Chiar dacă ai căzut de multe ori la viața ta, te-ai ridicat și ți-ai continuat drumul plin de spini, ai mers mai departe cu ochii în lacrimi și nu te-ai lăsat. Fericirea mare de care chiar ai nevoie să-ți aline viața mult mai tare se apropie către tine și n-o să mai ai parte de suferințe o perioadă lungă de timp!

 

 Sursa