Teste

Cel mai tare test! Alege animalul preferat şi vezi ce spune asta despre personalitatea ta. Multi au zis ca li se potriveste

 

 

 

 

Animalul de companie preferat spune multe despre personalitatea ta, deşi nu ţi-ai fi putut închipui vreodată

Tu ce animal ai ales?

Personalitatea și caracterul tău poate fi ușor scoasă la iveală în funcție de animalul de companie pe care il preferi! Poate fi câinele, pisica și, de ce nu, chiar și un iepuraș! Alege unul din animalele de mai sus, iar noi îți vom dezvălui care sunt lucrurile despre tine care de multe ori îți place să le ții ascunse în fața celor din jur.

Noi, trebuie să recunoaștem, am ales pisica! Tu ce animal ai ales? Nu uita să ne scrii la comentarii alegerea pe care ai făcut-o!

1. Pisica este un simbol cu semnificatii multiple in diverse culturi si timpuri ale lumii, reprezentand atat puterea solara cat si pe cea a lunii, precum si splendoarea noptii. Pisica poate simboliza intunericul, raul, demonii, hotia si siretenia, lenea, ipocrizia, distantarea afectiva, infumurarea, dar si independenta, libertatea, dorinta, intuitia si subconstientul, scrie diane.ro.

Dacă ai ales pisica, înseamnă că eşti o persoană independentă, dar oricât de mult te-ai închide în propriul tău univers, ai nevoie de compania celor din jur. Nu îţi place să cerşeşti milă nimănui când vrei să obţii ceva şi iei taurul de coarne oricât de grea ar fi situaţia. Cu toate acestea, uneori îți place să fii răsfățată și nu te dai la o parte de la nicio aventură.

2. Iepurii simbolizeaza Luna si, prin urmare, noaptea si renasterea. Totodată, în zodiacul chinezesc, iepurele este semnul pentru feminitate si castitate.

Ai ales IEPURAŞUL? Ei bine, eşti o persoană fricoasă şi copilăroasă. Te panichezi foarte uşor şi o iei la fugă deşi nu e niciun pericol real în preajmă, asemenea unui iepuraş. Îţi place să te joci cu cei din jur iar spiritul tău ludic nu va muri niciodată!

3. Cainele este un simbol cu conotatii pozitive, cu un larg evantai de semnificatii cuprinzand credinta, tovarasia, protectia, loialitatea, vegherea si maiestria in vanatoare. Un puternic totem, cainele da adeseori dovada de supunere si dragoste oarba. El simbolizeaza totodata soarele, vantul si focul, si, potrivit unor credinte, are darul de a impartasi viata de apoi impreuna cu oamenii, mai precizează sursa citată.

Dacă ai ales CÂINELE, înseamnă că eşti o persoană fidelă, dar poţi juca şi teatru atunci când ai un interes foarte mare. Eşti o persoană fidelă principiilor tale şi nu eşti de acord cu înşelatul într-o relaţie. Atunci când pui suflet în ceva, se vede de la o poştă.

 

Sursa: Jurnal din România