Retete de Mancaruri

Ceapă umplută cu telemea si ou. Le-a plăcut așa de mult că a trebuit să bag la cuptor încă o tavă

 

 

Ceapă umplută cu telemea si ou. Le-a plăcut așa de mult că a trebuit să bag la cuptor încă o tavă

 

Ingrediente:

8 cepe roșii

350 g brânză telemea

2 lingurițe ulei

un ou

sare

piper

 

Mod de preparare:

1. Cepele curățate numai de foile exterioare și netăiate la capete se pun la fiert în apă cu sare pentru 15 minute.

2. Între timp, brânza se trece prin răzătoare și se amestecă cu oul și puțin piper

3. Ceapa se scurge, se scoate miezul cu grijă, se toacă mărunt miezul și se amestecă cu brânza.

4. Se ung cepele cu ulei, se umplu și se dau la cuptor pentru 15 minute.

 

Pofta buna! 

photo of Red Onion Chili

 Sursă