Bauturi

Ceaiul care normalizează tensiunea arterială și te ajută să slăbești… Aveți probleme cu digestia? Sunteți stresați? V-a scăzut imunitatea?

 

 

 

 

Aveți probleme cu digestia? Sunteți stresați? V-a scăzut imunitatea? Toate aceste probleme de sănătate dar și alte maladii vor deveni o simplă amintire dacă veți începe să consumați, ceai de hibiscus, o minune a naturii cunoscută și sub denumirea de ”licoarea faraonilor”.

Previne bolile de inimă

Ceaiul de hibiscus este o adevărată binefacere pentru inimă, iar secretul care îl face și mai puternic constă în adăugarea piperului în timpul preparării. De asemenea, preparatul are capacitatea de a normaliza tensiunea arterial, întrucât conține cianidina, un compus care inhibă producția unei enzime cu rol în creșterea sau scăderea tensiunii. Dar virtuțiile ceaiului de hibiscus cu piper nu se opresc aici, întrucât acesta elimină lichidele reținute în exces, curăță căile nazale, esofagul și plămânii.

Botoxul din plante

De asemenea, ceaiul de hibiscus este de mare ajutor celor care vor să scape de kilogramele în plus și un ajutor prețios pentru digestie, înlăturând balonarea.

De asemenea, se recomandă consumul ceaiului de hibiscus pentru a reda fermitatea și frumusețea pielii, iar extractul plantei este un remediu excelent pentru netezirea ridurilor, motiv pentru care este cunoscut și sub denumirea de botoxul din plante.

În plus, fitoterapeuții spun că ceaiurile de hibiscus, băute la micul dejun, înlocuiesc cu succes cafeaua de dimineață.

 

Imagini pentru zobo drink

 

Sursa: Secretele