Horoscop

Ce te liniștește după o zi de munca plină de stres, în funcție de zodie

 

 

 

 

În astfel de zile avem impresia că toată lumea este împotriva noastră și că, la un moment dat, vom exploda.

Iată ce anume te liniștește după o zi plină de stres, în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Mișcare și exerciții fizice. Dacă ai un anumit obicei în această privință, nu te sfii să apelezi mai des la el, este singurul care te va ajuta să îți revii după o zi în care nu ai avut timp nici să respiri. Privește și alergatul ca fiind o variantă ideală în acest scop.

Taur

Un desert pregătit ca la carte este singurul care te va ajuta să te repui pe picioare. Încearcă să convingi pe cineva să ți-l prepare, pentru ca să nu fi tu nevoită să mai depui un efort din această cauză.

Gemeni

Citește o carte de dezvoltare personală. Există șanse să găsești una care să abordeze chiar această temă, adică modul prin care să îți revii după zilele pline de stres. Găsește un loc comod, așază-te acolo și bucură-te de lectură!

Rac

Așază-te pe canapea și vizionează filmul tău preferat. Chiar dacă există șansa să-l fi văzut de mai multe ori, știi sigur că este unul pe placul tău.

Leu

Implică-te într-un proiect sau o activitate care presupune creativitate. Odată ce va trebui să te concentrezi asupra a ce ai de făcut, vei uita de ziua de coșmar pe care ai avut-o și probabil vei găsi și un nou hobby.

Fecioară

Invită la tine o prietenă și povestește-i despre ziua aglomerată pe care ai avut-o și ce anume te-a supărat, dacă e cazul. Odată ce te eliberezi povestind despre aceasta, te vei simți mult mai ușurată și calmă.Imagine similară

Balanță

Organizează o zi de spa la tine acasă, unde să te poți răsfăța după propriul plac. Dacă nu vrei să te obosești prea tare, îl poți ruga pe partenerul tău să îți ofere o mână de ajutor în această privință.

Scorpion

Plimbă-te prin natură și, dacă găsești un loc bun pentru puțină meditație, nu te feri în a profita de el. Eliberează-ți mintea și trupul de toate gândurile rele și totul va reveni la normal, te vei simți ca nouă.

Săgetător

Invită o prietenă sau pe una dintre rudele tale apropiate să ieșiți la o plimbare prin parc. Dacă simți nevoia să stai singură, poți să renunți la ideea de a fi acompaniată de o altă persoană.

Capricorn

Răsfață-te cu unul dintre lucrurile, obiceiurile sau mâncărurile tale preferate. Acestea reușesc mereu să te binedispună și te încarcă de energie pozitivă. Dacă ai văzut o pereche de pantofi sau o rochie care ți-a plăcut, poți să mergi să o cumperi fără a avea un motiv întemeiat pentru a face acest lucru.

Vărsător

O seară de dans sau orice fel de distracție alături de gașca ta de prieteni va reuși să te scoată din orice stare nasoală, chiar și după ce ai avut parte de una dintre cele mai stresante zile. Ia telefonul și sună câțiva prieteni…

Pești

Scrie, bea un ceai cald și stai în liniște. O oază de liniște care să fie la tine acasă este singurul lucru de care ai nevoie pentru a putea combate starea provocată de o zi stresantă.

 

 Sursa