Sfaturi utile

Ce poți să faci pentru ca dresurile tale să nu se mai rupă? Acest truc funcționează de fiecare dată. Incearca!

 

 

 

 

Pare a fi ultimul lucru pe care l-ai face în timpul iernii, însă este un motiv extrem de bun pentru a începe chiar de astăzi să îl pui în practică și să devină un obicei.

Cu cât este și mai frig afară, cu atât mai multe femei aleg să poarte niște dresuri groase pe sub jeans sau cu fustă. Dresurile 70 DEN sunt perfecte pentru acest sezon.

Aceste dresuri sunt perfecte pentru a ține de cald în sezonul rece, dar și pentru a fi la modă. Un expert în modă, însă, susține că ar trebui să le punem la congelator înainte de a le purta.

Denise Caldwell își sfătuiește clinetele să înmoaie dresurile în apă, să le bage într-o pungă de sandviș cu zipper și să le pună peste noapte în congelator. A doua zi, se scot din pungă și se țin lângă o sursă de căldură, apoi se îmbracă. Mare atenție, însă, să nu fie puse prea aproape de căldură, pentru a nu se deteriora.

Știința din spatele acestei practici este aceea că prin răcirea și dezghețarea dresurilor, fibrele se întăresc și devin mult mai puternice, așa că dresurile nu se mai rup atât de ușor.

De asemenea, dacă sunt colorate, culorile rezistă mult mai bine și nu se scămoșează, așa că merită încercată această metodă ciudată.

 

Sursa