Retete de Mancaruri

Caserola de chiftelute marinate

 

 

 

 

Masa ideală pentru zilele în care vrei să prepari ceva extrem de gustos, sățios și din ingrediente binecunoscute! În 4 pași simpli, ușor de urmat chiar și de către cel mai nepriceput bucătar, faci o mâncare pe gustul întregii familii.

 

Timp de preparare: 15 min

Timp de gatire: 35 min

Gata in: 50 min

 

Ingrediente:

1 pâine

230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză

120 g maioneză

sare, piper, oregano, busuioc – după gust

450 g chifteluțe făcute

230 g mozzarella rasă

750 g sos de paste/marinara

 

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.

Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești,
dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă ep deasupra

Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.

Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.

 

Pofta buna!

 

Sursa