Horoscop

Care sunt îngerii tăi protectori, în funcție de zodie. Un dar astrologic pentru fiecare femeie, de 8 Martie!

 

 

Care sunt îngerii tăi protectori, în funcție de zodie. Un dar astrologic pentru fiecare femeie, de 8 Martie!

 

Fiecare dintre noi dispunem de un înger păzitor, care ne ghidează și ne protejează,în funcție de nevoi, la fiecare pas. Află și tu care este îngerul protector care-ți veghează pașii!

Horoscop Ziua Femeii Zodia Berbec

Nativele din zodia Berbec sunt protejate de Îngerul Creației. Datorită lui, Berbecul nu va lua decizii nepotrivite în viață. Îngerul Creației împinge Berbecul să acționeze și să dăruiască putere emoțională și psihică. .Semn cardinal, de foc, cu energie yang, Berbecul nu este întâmplǎtor primul semn al zodiacului. El deschide drumuri, inițiazǎ proiecte curajoase, este îndrǎzneț și nu spune niciodatǎ „nu” unei provocǎri. Berbecul vrea sǎ fie în orice loc în care se întâmplǎ ceva și încearcǎ sǎ ajungǎ primul. Îi place sǎ acționeze sub impulsul momentului, fǎrǎ sǎ se gândeascǎ prea mult înainte, scrie antena1.ro

Horoscop Ziua Femeii Zodia Taur

Zodia Taur este protejată de Îngerul Trinității. Acesta îi dăruiește Taurului devotamentul și moderația. Darul care a fost dat încă de la naștere este determinarea. Se știe că niciun alt semn nu este mai cu picioarele pe pǎmânt decât Taurul cel stabil și pasiv, conservator și pragmatic. Are nevoie de stabilitate, de siguranțǎ, de certitudini. Dacǎ nu are controlul total asupra unei situații noi, se opune cu toatǎ ființa oricǎrei schimbǎri. El se acomodeazǎ destul de greu în noi condiții și circumstanțe și, de aceea, de multe ori preferǎ situația existentǎ, chiar dacǎ nu este confortabilǎ.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Gemeni

Zodia Gemeni este protejată de Îngerul Comunicării. Acest înger îi oferă abilitatea a găsi cuvintele potrivite la momentul oportun. Se știe că Gemenii au o temă natală care le permite să își manifestă curiozitatea, inteligență, jovialitatea în orice domeniu de viață. De asemenea, Gemenii reușesc mereu să să dedubleze, să fie flexibili, adaptabili și comunicativi.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Rac

Racul este protejat de Îngerului Abundenței care îi conferă o sensibilitate puternică și un caracter pacifist. El îi ajută pe reprezentanții acestui semn zodiacal să învețe din experiență. Energia acestui înger da pace interioară, scutindu-vă de stresul problemelor de zi cu zi. Racul este sensibil, timid, introvertit, precaut și cautǎ ceea ce considerǎ cǎ este cel mai important în viațǎ: siguranța. Are nevoie sǎ se simtǎ la adǎpost, în siguranțǎ. Chiar dacǎ este extrem de emotiv, imaginativ și romantic, ascunde aceste trǎsǎturi în spatele unei mǎști impenetrabile. Este compasiv și mereu gata sǎ ajute pe oricine se aflǎ în dificultate.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Leu

Zodia Leu este protejată de Îngerul Forței Pământului. Acest protector îi oferă putere și fiabilitate, strălucind printre celelalte semne zodiacale. Îi sunt oferite daruri de preț precum dăruire, curaj și optimism. Datorită acestor talente puteți trăi o viață interesantă, plină de surprize. De altfel, nimeni nu conduce mai bine ca un Leu și de aceea nativii acestei zodii se vor îndrepta cu prioritate spre domenii care le permit sǎ fie în frunte, sǎ conducǎ, sǎ strǎluceascǎ. Pot fi generali și regi, dar pot fi și profesori, inspirându-i permanent pe studenți/elevi și molipsindu-i de entuziasm. Pot sǎ se ocupe cu succes de arte, strǎlucind cu puterea Soarelui și având din plin, carismǎ și magnetism. Dacǎ este în atenția publicului, Leul este foarte fericit.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Fecioară

Acest înger oferă posibilitatea de a menține atât ordinea externă, cât și cea internă. Acesta oferă 3 daruri: înțelepciune, vigilență și o minte practică. De aceea sunteți întotdeauna calm, optimist și capabil să va mențineți punctul de vedere. Nativii Fecioarǎ sunt și foarte buni organizatori, au înclinație cǎtre detalii și au o foarte bunǎ manualitate. Sunt responsabile și își duc cu bine sarcinile la bun sfârșit. Fecioarele își pot aduce contribuția în domenii precum sǎnǎtatea (medicinǎ, farmacie, nutritie), marketingul, contabilitatea, informatica, și în orice alt domeniu care cere analizǎ, simț practic, manualitate și meticulozitate.

Pot fi înclinați cǎtre lumea necuvântǎtoarelor, ca medici veterinari, dresori sau îngrijitori. Pot face fațǎ cu succes în toate domeniile care au legǎturǎ cu serviciile, pentru cǎ le place sǎ fie utili, sa se puna in slujba semenilor.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Balanță

Zodia Balanță este protejată de Îngerul Iubirii Cerești. Acest înger oferă dragoste și imaginație de neegalat. Va da posiblitatea de a coexista cu ceilalți în mod pașnic și armonios. Această făptură va oferă un excepțional spirit al justiției. Balanța este întruchiparea armoniei și echilibrului, nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt.
Nativii Balanțǎ sunt de regulǎ încântǎtori, iar acest fapt se datoreazǎ privilegiului de a o avea pe Venus drept planetǎ guvernatoare. Balanțele privesc totul din cel puțin douǎ unghiuri și iubesc foarte mult arta și frumosul.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Scorpion

Zodia Scorpion este protejată de Îngerul Reîncarnării. Acest înger va oferă un caracter puternic, ferm și un curaj extraordinar. Semn intens, al morții și renașterii, al tabuuri-lor si sexului, Scorpionul dǎ nativi pǎtimași, misterioși, profunzi și persistenți. „Mori ca să devii” este un dicton celebru al lui Goethe care surprinde foarte bine principiul Scorpionului. Da, Scorpionul este semnul renaşterii, transformării profunde, morţii şi regenerării. Se ataşează atât de mult de idealuri, principii, oameni, lucruri, încât deseori are nevoie de o criză profunda, care să-l trezească la realitate şi să-i schimbe complet viziunea.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Săgetător

Zodia Săgetător este protejată de Îngerul fericirii. Acest înger va da dorință de cunoaștere a lumii și a diferitelor culturi. Oferă 3 calități: bună dispoziție, respect pentru reguli și dorință de a învața. Optimismul și pofta lui de viațǎ molipsesc pe oricine. Dintr-un entuziasm uneori nejustificat și exagerat, Sǎgetǎtorii riscǎ sǎ fie catalogați uneori drept iresponsabili sau lipsiți de integritate (de exemplu când uitǎ de o întâlnire sau nu respectǎ un termen limitǎ), dar pot sǎ anime chiar și cea mai plicticoasǎ petrecere. Pe de altǎ parte, conteazǎ mereu pe șarmul lor datoritǎ caruia nimeni nu poate sǎ stea prea mult supǎrat pe ei.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Capricorn

Zodia Capricorn este protejată de Ingerul Muncii. Acest înger îi creste puterea fizică si spirituală, dar și puterea la momentul potrivit.Capricornul știe exact când este momentul potrivit sǎ acționeze, așteptând atât cât este nevoie, cu o rǎbdare de neclintit, momentul oportun. Nu se grǎbește și nu este adeptul succesului peste noapte. El face pași mici dar siguri, pentru cǎ știe mai bine ca oricine cǎ ceea ce este clǎdit responsabil, e trainic. Asta nu înseamnǎ cǎ se mulțumește cu puțin, ci, dimpotrivǎ, este poate cel mai ambițios semn al zodiacului.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Vărsător

Zodia Vărsător este protejată de Îngerul Libertatii. Vǎrsǎtorul este semnul zodiacal care dǎ cei mai excentrici indivizi. Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din țipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ” , sau sǎ tinǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista.

Horoscop Ziua Femeii Zodia Pești

Acest înger oferă dragoste și milă. El va oferă o intuiție clară, dar și posibilitatea de a va apropia de Dumnezeu, de asemenea, oferă peștilor capacitatea de clarvăzători. Semnul Peștilor este considerat cel mai evoluat semn din punct de vedere spiritual sau cel mai deschis catre zona asta. Datoritǎ percepțiilor lor intuitive, empatiei și spiritului de sacrificiu, uneori pot fi greu de înțeles de ceilalți sau își atrag suferințe care nu le aparțin. Plecând de la simbolistica semnului (doi pești înotând în direcții opuse), putem spune cǎ Peștii au douǎ posibilitǎți: fie înoatǎ împotriva curentului (și atunci avem de-a face cu nativi care greșesc deseori drumul), fie înoatǎ în sensul curentului (și-atunci vorbim de nativi care se lasǎ conduși de intuiție).

 

Sursa