Pizza si Paste

Cannelloni cu carne tocată

 

 

 

 

Am folosit o cutie de 250g cannelloni iar pentru umplutura am folosit 500g carne tocata, amestec porc si vita, o ceapa uscata mica, doua cepe verzi, doua fire de
usturoi verde, un ardei gras mic, un morcov mare, cateva seminte de coriandru, chimen si ienibahar pisate, sare, piper, 250ml rosii pasate.

Am taiat ceapa uscata cubulete si am calit-o in cateva linguri de ulei, am pus morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul cubulete. Le-am calit putin si am pus carnea, condimentele si dupa asta am pus ceapa si usturoiul verde taiate rondele.

Cannelloni, aceste paste ca niste tevi de pexal,  le-am umplut cu carne. Daca nu aveti chef sa fiti foarte atenti sa nu va frigeti, asteptati pana amestecul de carne se mai raceste.Tevile umplute, le-am pus intr-o tava unsa cu unt.

Deasupra am pus rosiile pasate si putin patrunjel tocat. Am acoperit tava cu staniol si am pus-o in cuptorul incalzit pentru 35 min. Cu 5 minute inainte sa le scot, am pus deasupra niste cascaval razuit. Dupa ce le-am scos, am pus cateva frunze de busuioc.

Peste cannelloni, in farfurie am pus pecorino ras, ori iaurt.

 

Pofta buna!

 

cannelloni12

 

Sursa: Un elefant, se legana